reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Na liście do szpitala znalazłam majtki jednorazowe, postanowiłam zakupić kilka par no i wlasnie je otworzyłam a to pampersy dla dorosłych sa raczej:) :)
No ale jak mały tak dalej bedzie po pęcherzu mi skakał to sie moga jeszcze przydać:)

reklama
Ja mam termin z om na 11 a z usg na 7. Co do zwierzaków to od 5 lat mieszka z nami nasz ukochany rozpieszczony piesek i nie wiem jak powita malutką oby dobrze zareagował....pies sąsiadów miał depresję!

Agicia majtki siateczkowe to takie jednorazowe :) a takie pampersy to i tak mogą się przydać podczas połogu :)
chociaż ja nie widziałam i nut stosowałam osobiście :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Mnie też najbardziej napawa lękiem odprowadzanie córy do przedszkola z takim maluchem. .. mój będzie miał dwa tygodnie wolnego no i może mu się uda załatwić zmiany na 7 żeby małą odprowadzać później przed pracą a ja ją będę odbierała...
jakoś się złożyło że jak dowiedzieliśmy się o ciąży to akurat byliśmy w trakcie kupna mieszkania z okien którego widzimy przedszkole :) no i udało się przepisać córkę do niego (miejskie) wiec fart :)
ale boję się jak to będzie bo wózka nie będę znosić z 4pietra... chyba ze stelaż w piwnicy a małego będę w foteliku brała. .. ale czy się nie będzie grzal zanim mała się rozbierze. .. hmmm
po co ja teraz o tym wszystkim myślę. .. na pewno będzie dobrze i się jakoś to wszystko zorganizuje a ja jeszcze nie urodziłam i sieje panikę. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Mnie też najbardziej napawa lękiem odprowadzanie córy do przedszkola z takim maluchem. .. mój będzie miał dwa tygodnie wolnego no i może mu się uda załatwić zmiany na 7 żeby małą odprowadzać później przed pracą a ja ją będę odbierała...
jakoś się złożyło że jak dowiedzieliśmy się o ciąży to akurat byliśmy w trakcie kupna mieszkania z okien którego widzimy przedszkole :) no i udało się przepisać córkę do niego (miejskie) wiec fart :)
ale boję się jak to będzie bo wózka nie będę znosić z 4pietra... chyba ze stelaż w piwnicy a małego będę w foteliku brała. .. ale czy się nie będzie grzal zanim mała się rozbierze. .. hmmm
po co ja teraz o tym wszystkim myślę. .. na pewno będzie dobrze i się jakoś to wszystko zorganizuje a ja jeszcze nie urodziłam i sieje panikę. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg
Życiowa my też widzimy przedszkole z okna i tez 4 piętro bez windy :) tyle ze pojawia się bliźniaki. A mój od 6 pracuje także jej nie zaprowadzi. :) moja mama obiecała ze będzie przyjeżdżać ok 8 i ją prowadzić do przedszkola. Życiowa a będziesz córkę prowadzić do przedszkola zanim małego zaszczepisz w tym 6tyg? Ja myślę aby ją w domu przetrzymać co by czegoś nie przywlokła do domu.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

jeszcze nie wiem czy będę go szczepić. .. na pewno szczepienie w pierwszej dobie będziemy odroczyc.
po porodzie córka zostanie z nami na co najmniej dwa tygodnie w domku... a później się zobaczy :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja też starałam się długo dlatego znam jej ból... to jest najgorsze. Nasze kotki tez przygotowuja sie do przywitania młodej. Dzis pierwsze odrobaczenie, a za 10 dni nastepne i szczepienie i będą gotowe!

jeszcze nie wiem czy będę go szczepić. .. na pewno szczepienie w pierwszej dobie będziemy odroczyc.
po porodzie córka zostanie z nami na co najmniej dwa tygodnie w domku... a później się zobaczy :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa temat szczepień jest trudny. Ja sama nie wiem co robić. A już w ogóle jakoś nie jestem przekonana do szczepionek skojarzonych.

reklama
Do góry