reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Na liście do szpitala znalazłam majtki jednorazowe, postanowiłam zakupić kilka par no i wlasnie je otworzyłam a to pampersy dla dorosłych sa raczej:) :)
No ale jak mały tak dalej bedzie po pęcherzu mi skakał to sie moga jeszcze przydać:)

reklama
Ja mam termin z om na 11 a z usg na 7. Co do zwierzaków to od 5 lat mieszka z nami nasz ukochany rozpieszczony piesek i nie wiem jak powita malutką oby dobrze zareagował....pies sąsiadów miał depresję!

Agicia majtki siateczkowe to takie jednorazowe :) a takie pampersy to i tak mogą się przydać podczas połogu :)
chociaż ja nie widziałam i nut stosowałam osobiście :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Mnie też najbardziej napawa lękiem odprowadzanie córy do przedszkola z takim maluchem. .. mój będzie miał dwa tygodnie wolnego no i może mu się uda załatwić zmiany na 7 żeby małą odprowadzać później przed pracą a ja ją będę odbierała...
jakoś się złożyło że jak dowiedzieliśmy się o ciąży to akurat byliśmy w trakcie kupna mieszkania z okien którego widzimy przedszkole :) no i udało się przepisać córkę do niego (miejskie) wiec fart :)
ale boję się jak to będzie bo wózka nie będę znosić z 4pietra... chyba ze stelaż w piwnicy a małego będę w foteliku brała. .. ale czy się nie będzie grzal zanim mała się rozbierze. .. hmmm
po co ja teraz o tym wszystkim myślę. .. na pewno będzie dobrze i się jakoś to wszystko zorganizuje a ja jeszcze nie urodziłam i sieje panikę. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Mnie też najbardziej napawa lękiem odprowadzanie córy do przedszkola z takim maluchem. .. mój będzie miał dwa tygodnie wolnego no i może mu się uda załatwić zmiany na 7 żeby małą odprowadzać później przed pracą a ja ją będę odbierała...
jakoś się złożyło że jak dowiedzieliśmy się o ciąży to akurat byliśmy w trakcie kupna mieszkania z okien którego widzimy przedszkole :) no i udało się przepisać córkę do niego (miejskie) wiec fart :)
ale boję się jak to będzie bo wózka nie będę znosić z 4pietra... chyba ze stelaż w piwnicy a małego będę w foteliku brała. .. ale czy się nie będzie grzal zanim mała się rozbierze. .. hmmm
po co ja teraz o tym wszystkim myślę. .. na pewno będzie dobrze i się jakoś to wszystko zorganizuje a ja jeszcze nie urodziłam i sieje panikę. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg
Życiowa my też widzimy przedszkole z okna i tez 4 piętro bez windy :) tyle ze pojawia się bliźniaki. A mój od 6 pracuje także jej nie zaprowadzi. :) moja mama obiecała ze będzie przyjeżdżać ok 8 i ją prowadzić do przedszkola. Życiowa a będziesz córkę prowadzić do przedszkola zanim małego zaszczepisz w tym 6tyg? Ja myślę aby ją w domu przetrzymać co by czegoś nie przywlokła do domu.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

jeszcze nie wiem czy będę go szczepić. .. na pewno szczepienie w pierwszej dobie będziemy odroczyc.
po porodzie córka zostanie z nami na co najmniej dwa tygodnie w domku... a później się zobaczy :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja też starałam się długo dlatego znam jej ból... to jest najgorsze. Nasze kotki tez przygotowuja sie do przywitania młodej. Dzis pierwsze odrobaczenie, a za 10 dni nastepne i szczepienie i będą gotowe!

jeszcze nie wiem czy będę go szczepić. .. na pewno szczepienie w pierwszej dobie będziemy odroczyc.
po porodzie córka zostanie z nami na co najmniej dwa tygodnie w domku... a później się zobaczy :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa temat szczepień jest trudny. Ja sama nie wiem co robić. A już w ogóle jakoś nie jestem przekonana do szczepionek skojarzonych.

reklama
Do góry