reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja też tak siedze i czytam a tu zaraz przyjaciółka przyjdzie... A najlepsze jest to że ona też w ciąży tylko 3 tyg po mnie i jak dzwoniłam do niej sie pochwalić,że zostane mamą ona mi mówi że ona też. Tylko że ja sie starałam 2 lata a ona tylko raz zaszalała :) także będe miała z kim na spacery chodzić:)

reklama
Moja koleżanka też zajsc nie może :( kazdy jej okres przezywam osobiście, tak strasznie bym chciała moc z nią przeżywać te cudowne chwile.

Wiktorka moja kolezanka przez 10lat sie starała az trafiła na odpowiedniego lekarza fakt troche to kosztowała ja ta kuracja ale zaszła i termin ma na listopad

ja czekalam na dzidziusia 6 lat az sobie wkoncu odpuscilismy i zaczelismy remont mieszkania, teraz mamy piekny salon duza sypialnie, Moj ma wyszykowany gabinet a tu dzidzia i trzeba bedzie zmianiac wszystko za dwa lata bo narazie wsadziliśmy łóżeczko do siebie :)

Ja mam termin na 18.10. ale najpóźniej będzie to 36tc także jakoś 19.09-24.09 o ile wytrzymam. Patrząc na wasze terminy może wcale pierwsza nie będę :)
Co do kąpieli to mój mąż do pół roku sam dawał radę bo ja się bałam. I już wie ze teraz tak samo będzie. Ja za to paznokcie do teraz obcinam bo on się boi

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamiladon wydaje mi sie,ze mozesz byc pierwsza bo sporo dziewczyn ma na pazdziernik a Ty we wrzesniu juz mozliwe,ze bedziesz miala dzieciątka:)

reklama
Aria dzielna jestes:) sama z dwoma maluchami, masz mamę albo kogoś w okolicy kto Ci czasem pomoże? Moja mama sie odgraża ze przyjedzie mi pomóc:) Dla mnie najbardziej stresujące bedzie odprowadzanie rano córy do szkoły.

Ja bym chciała na początku października urodzić ale pewno znowu przenoszę:( moja córa ma jutro urodziny i oznajmiła ze fajnie by było gdyby brat sie tez jutro urodził!!

Do góry