reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
no to dobrze ze nie widzieli nic co mogłoby to spowodować czyli było na tyle mało. istotne ze juz tego nie ma[emoji14]i najważniejsze że jesteś spokojna i z dzidzia wszystko dobrze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

To niech im to idzie na zdrowie;)

Czy któraś z Was orientuje się jaki jest prawidłowy puls w ciąży? bo ja ostatnio nic nie mogę zrobić bo ciśnienie mam prawidłowe,ale jak tylko zacznę więcej chodzić to puls po 110 i szybko się męczę.

Moj wczoraj z tymi ruchami tak mnie przestraszyl,ze szok,lezalam sobie wieczorem tak na boku spokojnie ogladalam tv az caly brzuch mi sie zaczal trzasc jakby.ktos nim ruszal!!! Takie jakby nerwowe ruchy, potem przestalo i za chwile znowu!
A ja juz wkret,ze maly zaplatal sie o pepowine i wogole pierwszy raz tak mialam..

reklama
betka wiem o czym mówisz takie nerwowe drganie. tez się zastanawiałam nad tym ale jak rozmawiałam z położną to mówiła ze to normalne. i że dużo ciężarnych o takie ruchy pyta.

jejku już naprawdę chciałabym być w 37 tygodniu i żeby była ciąża donoszona.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry