reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No to dobrze,ze tez tak mialyscie.
Fikac mu sie zachcialo a mama juz przed zawal:D
Ja tez bym chciala ominac te kilka tyg i byc tak w 37... I wogole wycalowac to malenstwo cale:)

reklama
Ja takie ruchy mam codziennie smieje sie ze ma adhd a tak apropo dzis mam wizyte i sie stresuje bo okaze sie czy mały sie obrócił głowa w dół mam nadzieje ze tak a i mam jeszcze badania gbs czy cos w tym stylu. No u mnie juz 33+4d jestem ciekawa jaki juz duzy chłopak jestem juz prawie przygotowana pół torby spakowane wszystko wyprane wyprasowane łóżeczko rozłożone zostało mi tylko kupic cos do kapieli małego i gaziki ze spirytusem mam nadzieje ze mały jeszcze troche posiedzi w brzuszku

swistak ponoć do 36tyg ma czas żeby się obrócić :) nie wiem na ile się to sprawdza bo miejsca malutko juz w 36tygodniu :)
będzie dobrze. o właśnie musze się zapytać o ten gbs na wizycie kolejnej bo będę już w 36tyg wtedy wiec pora będzie ok na pobranie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej... dziewczyny sorry, że tak z innej parafii pytanie-czy tylko ja mam z Was ten zespół niespokojnych nóg? Bo ja już jestem na wykończeniu.... 4 noc z rzędu już w ogóle nie śpię, dopiero zasypiam nad ranem ok 6-7 i śpię do 12 ...Ja już w nocy to mam ochotę odgryźć sobie nogi :-( czy ktoś jeszcze ma taki problem???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila współczuję
... mnie czasem łapie i się pół nocy mecze ale nie w takim.stopniu jak ty...

A jak urodzisz to będziesz mogła brać na to leki przy KP ??

No właśnie nie wiem :-( nawet się boję o to zapytać bo na samą myśl, że miałoby trak być dalej to..... zwyczajnie tego psychicznie i fizycznie nie wytrzymam. Teraz jeszcze mogę trochę pospać w dzień az małym dzieckiem to raczej się nie da.. liczę na to, że po porodzie wróci to do normy a wtedy jest w miarę ok... Ale jeszcze dwa miesiące...##

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila ja tez jak sie klade musze ruszac nogami bo niewyrabiam ale jakos przestaje i zasypiam,a nad ranem najlepiej mi.sie spi.
Zapytaj moze gin co z tym zrobic bo pewnie meczace to jest..

reklama
Współczuje Tekila:( ja na wakacjach myslalam ze oszaleje tak mnie w nocy skóra swędziala juz myslalam ze to moze sie choleostaza zaczyna ale na szczescie w domu przeszło:) to chyba tylko zmiana wody była:) a to tylko pare dni było, mam nadzieje ze po porodzie przejdzie a narazie odpoczywaj w dzien :)

Do góry