reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No napewno nie bede miala czasu zeby co dwa trzy tyg leciec do tej znajomej ktora mi robi pazury:p
Po pologu tez wracam na silownie karnet juz od wrzesnia sobie zawiesilam na trzy msce.
Z mezem juz od poczatku ustalone ze na te poltorej godz musze isc pocwiczyc a on z malym bedzie zostawal..no zobaczymy jak to bedzie w rzeczywistosci:D

reklama
Betka dokladnie zobaczymy :) ja mam plan zostawiać z partnerem, a jak on bedzie w pracy to z mężem koleżanki: p mam nadzieję, że da sobie radę godzinke dwa razy w miesiącu

Ja wczoraj wieczorem prawie zawału dostałam bo zobaczyłam krew na papierze i nie wiem do tej pory co to mogło być. Jak narazie sie nie powtórzyło... A najgorsze jest to,że moj TŻ pracuje daleko i jestem sama w domu i jak by sie coś działo to nie wiem co robić. Jak myślicie to nic groźnego?

Wydaje mi się , że warto by było jednak do lekarza się przejechać kontrolnie . Ja przynajmniej tak bym zrobiła , nawet dla własnego spokoju .

Patka ja też bym do lekarza albo na IP poszła sprawdzić czy wszystko ok. to mogło być z szyjki. .. ale taka czerwona krew to była czy brązowa bardziej?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko na papierze... nic mnie nie boli. A nawet nie mam do kogo zadzwonić bo ja w Irl i nie mam tu prowadzącego. To było troche czerwonej krwi... Moge sie przejść jedynie do pielęgniarki,

reklama
Do góry