reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No napewno nie bede miala czasu zeby co dwa trzy tyg leciec do tej znajomej ktora mi robi pazury:p
Po pologu tez wracam na silownie karnet juz od wrzesnia sobie zawiesilam na trzy msce.
Z mezem juz od poczatku ustalone ze na te poltorej godz musze isc pocwiczyc a on z malym bedzie zostawal..no zobaczymy jak to bedzie w rzeczywistosci:D

reklama
Betka dokladnie zobaczymy :) ja mam plan zostawiać z partnerem, a jak on bedzie w pracy to z mężem koleżanki: p mam nadzieję, że da sobie radę godzinke dwa razy w miesiącu

Ja wczoraj wieczorem prawie zawału dostałam bo zobaczyłam krew na papierze i nie wiem do tej pory co to mogło być. Jak narazie sie nie powtórzyło... A najgorsze jest to,że moj TŻ pracuje daleko i jestem sama w domu i jak by sie coś działo to nie wiem co robić. Jak myślicie to nic groźnego?

Wydaje mi się , że warto by było jednak do lekarza się przejechać kontrolnie . Ja przynajmniej tak bym zrobiła , nawet dla własnego spokoju .

Patka ja też bym do lekarza albo na IP poszła sprawdzić czy wszystko ok. to mogło być z szyjki. .. ale taka czerwona krew to była czy brązowa bardziej?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko na papierze... nic mnie nie boli. A nawet nie mam do kogo zadzwonić bo ja w Irl i nie mam tu prowadzącego. To było troche czerwonej krwi... Moge sie przejść jedynie do pielęgniarki,

reklama
Do góry