reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wiesz co ja akurat wiem gdzie będę rodzić więc nie mam problemu. Do końca ciąży muszę leżeć- takie zalecenia dostałam po wypisie ze szpitala więc niespodzianek się nie spodziewam co do miejsca rodzenia.

reklama
Ja też we wrześniu zdejmuję hybrydę i zaczynam się przyzwyczajać do krótkich paznokci, żeby było mi łatwiej przy małej. Chciałam zrobić makijaż permanentny brwi jeszcze przed porodem, żeby jakoś wyglądać w tych pierwszych tygodniach po, jak nie będzie mi się chciało malować, ale dowiedziałam się, że w ciąży i w czasie karmienia nie można robić, będą więc miesiące natury ;)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczęśliwa u mnie mówili to samo. Mam tylko mieć nie rzucający się kolor. Chodzi mi o to czy ja będę miała po porodzie czas by chodzic i dopełniać. To mnie martwi i dlatego zdejmuje.

Tekipa bo wystarczy, że np paznokci u stóp nie będziesz miała pomalowanych :) i zależy właśnie gdzie rodzisz. W moim szpitalu tez można tylko mleczne na przykład. i na pewno będę rodzic tutaj.

Witajcie mamuśki troche mnie nie było :) po tej aferze z psem, moja córa przestała jeść i spac :( zabraliśmy ja na wakacje juz jest lepiej, jednak dzieci sa niesamowite :) ja sie cieszę ze w koncu w domku i bede mogła odpoczac:)
Byłam dzisiaj u położnej i okazało sie ze moj brzuchol jest za duży:( jutro mam usg w szpitalu cos wspomniała o wielowodziu i znowu stres także trzymajcie kciuki dziewczyny

Agica oby wszystko dobrze sie skonczylo,trzymam kciuki daj znac po usg:)

Ja moze w pt swojej gin zapytam o te pazury bo mi teraz spokoju nie daje to:D
Myslalam ze chociaz ladna bede w paznokciach zrobionych a tu lipa jak tak mowicie haha:D

reklama
Beta tylko czy będziesz miała czas żeby je odnawiać? Zwłaszcza w ciągu pierwszych 3 miesięcy? Ja np jestem pewna, że na początku nie będę jej chciała zostawiać i iść do kosmetyczki i siedzieć tam 2. Zrobię przerwę z 3 miesiące i wrócę do hybryd :)
mam plan chodzić c koleżanką na zumbe po porodzie wiec i tak chwile oddechu będę miała ( o ile w ogóle się od niej odkleje)

Do góry