reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiesz co ja akurat wiem gdzie będę rodzić więc nie mam problemu. Do końca ciąży muszę leżeć- takie zalecenia dostałam po wypisie ze szpitala więc niespodzianek się nie spodziewam co do miejsca rodzenia.

reklama
Ja też we wrześniu zdejmuję hybrydę i zaczynam się przyzwyczajać do krótkich paznokci, żeby było mi łatwiej przy małej. Chciałam zrobić makijaż permanentny brwi jeszcze przed porodem, żeby jakoś wyglądać w tych pierwszych tygodniach po, jak nie będzie mi się chciało malować, ale dowiedziałam się, że w ciąży i w czasie karmienia nie można robić, będą więc miesiące natury ;)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczęśliwa u mnie mówili to samo. Mam tylko mieć nie rzucający się kolor. Chodzi mi o to czy ja będę miała po porodzie czas by chodzic i dopełniać. To mnie martwi i dlatego zdejmuje.

Tekipa bo wystarczy, że np paznokci u stóp nie będziesz miała pomalowanych :) i zależy właśnie gdzie rodzisz. W moim szpitalu tez można tylko mleczne na przykład. i na pewno będę rodzic tutaj.

Witajcie mamuśki troche mnie nie było :) po tej aferze z psem, moja córa przestała jeść i spac :( zabraliśmy ja na wakacje juz jest lepiej, jednak dzieci sa niesamowite :) ja sie cieszę ze w koncu w domku i bede mogła odpoczac:)
Byłam dzisiaj u położnej i okazało sie ze moj brzuchol jest za duży:( jutro mam usg w szpitalu cos wspomniała o wielowodziu i znowu stres także trzymajcie kciuki dziewczyny

Agica oby wszystko dobrze sie skonczylo,trzymam kciuki daj znac po usg:)

Ja moze w pt swojej gin zapytam o te pazury bo mi teraz spokoju nie daje to:D
Myslalam ze chociaz ladna bede w paznokciach zrobionych a tu lipa jak tak mowicie haha:D

reklama
Beta tylko czy będziesz miała czas żeby je odnawiać? Zwłaszcza w ciągu pierwszych 3 miesięcy? Ja np jestem pewna, że na początku nie będę jej chciała zostawiać i iść do kosmetyczki i siedzieć tam 2. Zrobię przerwę z 3 miesiące i wrócę do hybryd :)
mam plan chodzić c koleżanką na zumbe po porodzie wiec i tak chwile oddechu będę miała ( o ile w ogóle się od niej odkleje)

Do góry