reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam się o tej porze bo jestem w szpitalu.. mam doła. Przyjechałam planowo na podanie sterydów i konsultacje z Hepatologiem a tu się okazało ze szyjka skrócona na 1,5 cm, a tydzień temu 3 miała... ze jakieś ryzyko zakrzepicy wiec do końca ciąży codziennie zastrzyk z heparyny mam sobie robić... ze macica reaktywna wiec leżę pod kroplowka z magnezem i to takim w pompie i musze się prosić o odłączenie za każdym razem jak chce wstać do toalety... a to dopiero 31+1 .....

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Od początku wiemy ze nie cc nie później niż 36tc o ile będą miały po 2kg a powinny bo mają 1400/1500... ale mam jeszcze starsza córkę także mogę leżeć jeśli trzeba ale nie w szpitalu... choć teraz się tą macica martwię bo ona po prostu mocniej reaguje na ich ruchy a przecież ruszać się będą. .. no nic dziś mój lekarz na dyżurze jest więc z nim pogadam co i jak..

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila to daj znać ! Trzymam kciuki!
Dziewczyny, zdejmuje cię hybrydy do porodu? Bo czy w tych pierwszych miesiącach będzie czas by latać z robić sobie paznokcie??

reklama
Kamila wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo!!!:)

Wiki ja tez mam i niewiem czy sciagnac hybrydy czy co,bo bylby cyrk jakby w szpitalu mi kazali a wez to zdejmuj,a jak Ty robisz?

Do góry