reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja będę prała w Dzidziusiu i zobaczymy. Ostatnio wyprałam w nim pluszaki. Doprał i do tego delikatnie pachnie co jest dla mnie ważne, bo nie lubię intensywnych zapachów ;)

reklama
cześć :)
ja pozostaje wierna nosefridzie :)

co do smoczkow to moja sis tez powtarzała nie będę używać itp. jak jej mała w szpitalu dala czadu to jej biedny mąż pół miasta zjezdzil za smoczkiem ... była niedziela po 23...
ja tez byłam taka mądra. dobrze ze smoczek kupiłam i miałam w domu to mi przywieźli tylko bo to było wybawienie :)
także nauczona doświadczeniem juz mam smoczusia i na pewno zapakuje go w torbę do szpitala.

jejku jak mi się drastycznie zmienił stan fizyczny. .. wczoraj spuchlam po 20min spaceru. .. kręgosłup mnie boli... hehe uroki :)

dziś zaczynam 32 tydzień :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ja też mam smoczek w razie w... Moje dzieci nie bardzo chciały, syn może miesiąc korzystał a u córki się wcale nie przyjął. przeciwnikiem nie jestem ale wiadomo że przesada jest też zła.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny a ja tak z innej strony czy Wasz mąż bądź partner bedzie przy porodzie? Mój bedzie ze mną niech widzi,że to nie takie łatwe ;) I trzymajcie za mnie kciuki czekam na decyzje czy dostane macierzyński i już sie stesuje:tak:

ptaka przy pierwszym porodzie jak byłam na sn nastawiona to był do momentu jak mnie wzięli na salę operacyjną. teraz przy cc nie może być niestety. chociaż wiem ze w niektórych szpitalach może być osoba towarzysząca na sali operacyjnej...
jakbym rodziła naturalnie to chciałabym żeby był przy mnie :)

reklama
a kiedy trzeba złożyć u pracodawcy papiery w ogóle na macierzyński?
ja jestem zielona w tych wszystkich przepisach :(
będę musiała pogadać z moja presonalna jak pójdę zanieść następne zwolnienie to może ona mi rozjaśni co i jak... bo nastawiam się na roczny a to chyba nie jest taki pewniak. ..

Do góry