reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

raczej tak :-) wolałam zapytać , ja ogólnie jakaś jestem taka bardzo 'sterylna' , a w ciąży to już zwłaszcza i jeszcze wszystkim się strasznie przejmuje :-)

reklama
Moja tez mi nic nie mówiła. Teraz tylko morfologie i mocz mam zrobić... no nic. .. widocznie zalecenia sobie a lekarze sobie i tyle. Ja to w ogóle na następną wizytę musze do końca miesiąca czekać. .. ciekawe czy usg mi będzie robiła na tej wizycie czy jak zwykle tylko pogada. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja też morfologię i mocz z tym, że ja toxo ostatnio powtarzalam tak sobie przypomnialam. Ja mam 18 lekarz wraca z urlopu miesiąc przerwy miałam w wizytowaniu. Dziś ide na spotkanie z położną

Jeśli chodzi o spacery to powiem tak ze tez miałam zamiar codziennie chodzić i spacerować. Jednak jesień/ zima to nie tak prosto. Znoszenie w 4 piętra wózka i małej aby polazic godzinę bo zaraz mała głodna, bo kupa itp. A trzeba ten wózek i dziecko wnieść znowu na 4. Latem, wiosna gdy spacery długie to ok. Także teraz z bliźniakami raczej będę skazana na bycie w domu głównie i balkon. I córka wcale nie choruje mimo że na mm i do wiosny jak miała 8 miesięcy tych spacerów codziennie nie było . Także na spokojnie dziewczyny. Kto ma jakie warunki, siłę, możliwości czy ochotę. Dzieci nie są takie delikatne jak nam się wydaje :) a im mniej spinania ze coś trzeba tym fajniejsze jest to bycie mamą :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila raczej mi chodziło, że ja chcę spacerować duuzo po prostu nie lubię:) czy zima czy wiosna. Nic na siłę lecz mam nadzieję, że spokojnie dam radę :)

Ja mam dwa koty wychodzace toxo wyszla mi za pierwszym i drugim razem wporzadku dlatego nie mam poki co powodu do zmartwien..druga toxo powtarzalam w ok 26tc

Bo koty mogą być nosicielami, ale to oznacza że same musiałyby najpierw zjeść coś zakażonego, a potem np. wy po sprzątaniu kuwety musiałybyście nie umyć rąk i coś tymi rękoma zjeść... Najłatwiej chyba jednak zarazić się przez niedomyte warzywa, z tymi kotami to dużo kombinacji żeby toxo złapać ;)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry