reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

raczej tak :-) wolałam zapytać , ja ogólnie jakaś jestem taka bardzo 'sterylna' , a w ciąży to już zwłaszcza i jeszcze wszystkim się strasznie przejmuje :-)

reklama
Moja tez mi nic nie mówiła. Teraz tylko morfologie i mocz mam zrobić... no nic. .. widocznie zalecenia sobie a lekarze sobie i tyle. Ja to w ogóle na następną wizytę musze do końca miesiąca czekać. .. ciekawe czy usg mi będzie robiła na tej wizycie czy jak zwykle tylko pogada. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja też morfologię i mocz z tym, że ja toxo ostatnio powtarzalam tak sobie przypomnialam. Ja mam 18 lekarz wraca z urlopu miesiąc przerwy miałam w wizytowaniu. Dziś ide na spotkanie z położną

Jeśli chodzi o spacery to powiem tak ze tez miałam zamiar codziennie chodzić i spacerować. Jednak jesień/ zima to nie tak prosto. Znoszenie w 4 piętra wózka i małej aby polazic godzinę bo zaraz mała głodna, bo kupa itp. A trzeba ten wózek i dziecko wnieść znowu na 4. Latem, wiosna gdy spacery długie to ok. Także teraz z bliźniakami raczej będę skazana na bycie w domu głównie i balkon. I córka wcale nie choruje mimo że na mm i do wiosny jak miała 8 miesięcy tych spacerów codziennie nie było . Także na spokojnie dziewczyny. Kto ma jakie warunki, siłę, możliwości czy ochotę. Dzieci nie są takie delikatne jak nam się wydaje :) a im mniej spinania ze coś trzeba tym fajniejsze jest to bycie mamą :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila raczej mi chodziło, że ja chcę spacerować duuzo po prostu nie lubię:) czy zima czy wiosna. Nic na siłę lecz mam nadzieję, że spokojnie dam radę :)

Ja mam dwa koty wychodzace toxo wyszla mi za pierwszym i drugim razem wporzadku dlatego nie mam poki co powodu do zmartwien..druga toxo powtarzalam w ok 26tc

Bo koty mogą być nosicielami, ale to oznacza że same musiałyby najpierw zjeść coś zakażonego, a potem np. wy po sprzątaniu kuwety musiałybyście nie umyć rąk i coś tymi rękoma zjeść... Najłatwiej chyba jednak zarazić się przez niedomyte warzywa, z tymi kotami to dużo kombinacji żeby toxo złapać ;)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry