reklama
Życiowa
Fanka BB :)
O w temacie toxo to mi dziś aplikacja zapodala informacje ze wynik kolo 31 tyg powinno się powtórzyć. Słyszlyscie o tym?
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Życiowa mi lekarz nic nie mówił a w domu mam dwa koty, co prawda nie wychodzące ale są
Życiowa
Moja tez mi nic nie mówiła. Teraz tylko morfologie i mocz mam zrobić... no nic. .. widocznie zalecenia sobie a lekarze sobie i tyle. Ja to w ogóle na następną wizytę musze do końca miesiąca czekać. .. ciekawe czy usg mi będzie robiła na tej wizycie czy jak zwykle tylko pogada. ..
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Wiktorka88 O
Ja też morfologię i mocz z tym, że ja toxo ostatnio powtarzalam tak sobie przypomnialam. Ja mam 18 lekarz wraca z urlopu miesiąc przerwy miałam w wizytowaniu. Dziś ide na spotkanie z położną
Jeśli chodzi o spacery to powiem tak ze tez miałam zamiar codziennie chodzić i spacerować. Jednak jesień/ zima to nie tak prosto. Znoszenie w 4 piętra wózka i małej aby polazic godzinę bo zaraz mała głodna, bo kupa itp. A trzeba ten wózek i dziecko wnieść znowu na 4. Latem, wiosna gdy spacery długie to ok. Także teraz z bliźniakami raczej będę skazana na bycie w domu głównie i balkon. I córka wcale nie choruje mimo że na mm i do wiosny jak miała 8 miesięcy tych spacerów codziennie nie było . Także na spokojnie dziewczyny. Kto ma jakie warunki, siłę, możliwości czy ochotę. Dzieci nie są takie delikatne jak nam się wydaje a im mniej spinania ze coś trzeba tym fajniejsze jest to bycie mamą
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Kamila raczej mi chodziło, że ja chcę spacerować duuzo po prostu nie lubię czy zima czy wiosna. Nic na siłę lecz mam nadzieję, że spokojnie dam radę
Wiol86
Bo koty mogą być nosicielami, ale to oznacza że same musiałyby najpierw zjeść coś zakażonego, a potem np. wy po sprzątaniu kuwety musiałybyście nie umyć rąk i coś tymi rękoma zjeść... Najłatwiej chyba jednak zarazić się przez niedomyte warzywa, z tymi kotami to dużo kombinacji żeby toxo złapać
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama