reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wg mnie to wszystko zależy bardziej od tego czy wieje czy nie. Wiadomo jak jest -10 i wiatr to będę odpuszczala ale jak nie będzie wiatru to czemu się w domu kisic. .. no i wiadomo ze nie na 2godziny...
Ja liczę na znośne pogody w październiku i listopadzie :) żeby jednak moc jeszcze trochę "połazic" przed zimą i mrozami :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie z siostrzenica chodzilam po kilka godzin dziennie czy mróz czy nie, a ona z konca grudnia. I wiecie co? W ogóle nie chorowała, dlatego tak mnie to zdziwiło

Tak na dobrą sprawę to ja i tak będę musiała wychodzić z młodym czy mróz czy deszcz. .. nie mamy auta a mamy straszą córkę wiec nie ma opcji żeby jej nie zaprowadzić do przedszkola bo jest za zimno[emoji14]czy nie pójść do przychodni czy na zakupy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nie tyle szczypia vo swedza strasznie i fakt ostatnio zaczęło samo wyciekac ....

Mój starszak z drugiej połowy listopada i normalnie na mrozie wycjodzilismy na spacery....
Wiadomo nie jak było strasznie wietrznie... ale pierwszy raz słyszę ze poniżej 0 st nie można na dwór ... hmmm

A jak długo macie zamiar werandowac...

A i jeszcze co do spacerów. .. mój będzie codziennie ze mną bo starszak musi fonszkoly chodzić wiec nie ma opcji żeby młodszy został sam w domu ... zahartuje się chłopak i tyle :)

U mnie to zależy od kondycji mojej i maluszka z tym werandowaniem :-) myślę, że kilka dni i idę na spacer :-) Ale zobaczymy w praktyce :-) ja ogólnie jestem za wychodzeniem z dzieckiem codziennie bez względu na pogodę, ( nie mówię o -30 :-)) w końcu jak się he ciepło ubierze i otuli a jeszcze jest w głębokiej gondoli...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja werandowac będę pewnie max tydzień nie wytrzymam w domu dłużej no chyba, że będzie bardzo zimno i ja będę się źle czuła. Liczę jednak na piękny październik. Jesień to moja ulubiona pora roku !

reklama
Do góry