reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tak, mąż bardzo chce dziecka....
Ja o tym ciągle nie myślę... tylko właśnie cały czas o tym mi przypomina :(

reklama
Tak... cały czas słyszę... " a kiedy wkoncu ja tata zostane?" "Może wkoncu byłabyś w ciazy"... a dziewczyny dajcie spokój :( bo taki dół mam :(

Nevka to jak.nastepnym razem bedzie pytał kiedy wreszcie bedziesz w ciąży to mu powiedz, ze jak on sie postara.
Nie potrzebna ci taka presja

Z teściowa się nie odzywam. Gotuje sama... I wszystko sama robie. Mam ja gdzieś...

Oczywiście mój mąż wziął sobie urlop 2 tygodnie na cele społeczne w pomaganiu rozbudowy remizy.. przed chwila się spytałam go czy pojedziemy gdzieś na weekend odpocząć.. " nie bo nie mam czasu" jesteśmy w związku 7 lat i nigdzie jeszcze nie wyjechaliśmy... wiecznie tylko to łóżko i łóżko. Jest mi totalnie przykro... widocznie czasu dla mnie nie ma... trudno.

Just - co Ty... mój w życiu żadnych badań nie robił i nie będzie robił tak powiedział... jedynie robił badania na wątrobę, tyle.

reklama
Witaj Nevka. może powinnaś dobitnie powiedzieć mężowi, że to też może być problem po jego stronie a nie się czepia. I powtarzać mu to za każdym razem kiedy się Ciebie czepia. jesteśmy z Tobą.

Do góry