reklama
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
ruda1991
Fanka BB :)
Pisz do nas smialo. Widzisz wszystkie cie pamietaja I trzymaja kciuki
A jak tesciowa?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak tesciowa?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
Wiktorka88 O
Nevka to jak.nastepnym razem bedzie pytał kiedy wreszcie bedziesz w ciąży to mu powiedz, ze jak on sie postara.
Nie potrzebna ci taka presja
Nie potrzebna ci taka presja
Nevka
Z teściowa się nie odzywam. Gotuje sama... I wszystko sama robie. Mam ja gdzieś...
Oczywiście mój mąż wziął sobie urlop 2 tygodnie na cele społeczne w pomaganiu rozbudowy remizy.. przed chwila się spytałam go czy pojedziemy gdzieś na weekend odpocząć.. " nie bo nie mam czasu" jesteśmy w związku 7 lat i nigdzie jeszcze nie wyjechaliśmy... wiecznie tylko to łóżko i łóżko. Jest mi totalnie przykro... widocznie czasu dla mnie nie ma... trudno.
Oczywiście mój mąż wziął sobie urlop 2 tygodnie na cele społeczne w pomaganiu rozbudowy remizy.. przed chwila się spytałam go czy pojedziemy gdzieś na weekend odpocząć.. " nie bo nie mam czasu" jesteśmy w związku 7 lat i nigdzie jeszcze nie wyjechaliśmy... wiecznie tylko to łóżko i łóżko. Jest mi totalnie przykro... widocznie czasu dla mnie nie ma... trudno.
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
reklama
Dzidzianapokładzie
Witaj Nevka. może powinnaś dobitnie powiedzieć mężowi, że to też może być problem po jego stronie a nie się czepia. I powtarzać mu to za każdym razem kiedy się Ciebie czepia. jesteśmy z Tobą.