reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Świstak, bo zależy jaki pomidor... malinowy ma najwięcej cukru i powinni się go ograniczyć. To ja nie mam w tym rozpiski co ike ma jakich wartości ale konkrety co ile jeść i kiedy, ti prawda ser topiony to później można jeść ale tylko kawałeczek z tego trójkącika.. [emoji6]
Wejdź sobie na stronę slodkiemamy.edu.pl . Ja mam ich aparat i ich ulotki, tsm jest fajny kalendarz jak przyrządzać posiłki, ile czego trzeba zjeść i na co można zamienić

Tekila, Ty ostatnio cały czas uskarzasz się na roztrzepanie [emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Bellina bo oni rozmawiają zawsze z mężem ja nie zrozumiem i tak po niemiecku. Może nie zapytał. Eh

Słodkie dziewczyny, współczuje tych ograniczeń i przeliczeń :( ale pociesznie sie ze po porodzie ja bede sie użalać nad sobą ze gruba jestem a wy pewno będziecie szczuplejsze i zdrowsze niz przed ciaza:)

Betka ja tym razem sie nie wybieram na szkole rodzenia ale żałuje ze poprzednio zdjeć nie robiłam jak mężus lalki kąpał i przewijał:)

Mnie sily opuściły, czuje sie fatalnie. O 15 jestem tak zmeczona jakbym w kamieniolomach pracowała. Cycki szczypia i chyba juz musze kupic wkladki laktacyjne. Pazdzierniku przybywaj!

Cześć dziewczyny! Ja już ze 4 miesiące nie pisałam ale jestem od początku i czytam na bieżąco...jakoś ciężko mi się zebrać do pisania...u mnie 27t4d i jestem po krzywej cukrowej. W poniedziałek mam wizytę i zastanawiam się co powie lekarz bo mi wyszło lekkie niedocukrzenie 67 na czczo. Czy może któraś z Was wie coś na ten temat? Pozdrawiam serdecznie [emoji5]

reklama
Mom-to-be mi tak samo wyszło, a jak zapytałam o to lekarza to mnie spytał że niby co chce z tym zrobić. ;) Później chyba przemyślał i powiedział, że w razie jakbym słabiej czula ruchy to wtedy mogę zjeść coś słodkiego, bo dziecko ma od nas o 20 jednostek mniej tego cukru...

Do góry