reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Świstak, bo zależy jaki pomidor... malinowy ma najwięcej cukru i powinni się go ograniczyć. To ja nie mam w tym rozpiski co ike ma jakich wartości ale konkrety co ile jeść i kiedy, ti prawda ser topiony to później można jeść ale tylko kawałeczek z tego trójkącika.. [emoji6]
Wejdź sobie na stronę slodkiemamy.edu.pl . Ja mam ich aparat i ich ulotki, tsm jest fajny kalendarz jak przyrządzać posiłki, ile czego trzeba zjeść i na co można zamienić

Tekila, Ty ostatnio cały czas uskarzasz się na roztrzepanie [emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Bellina bo oni rozmawiają zawsze z mężem ja nie zrozumiem i tak po niemiecku. Może nie zapytał. Eh

Słodkie dziewczyny, współczuje tych ograniczeń i przeliczeń :( ale pociesznie sie ze po porodzie ja bede sie użalać nad sobą ze gruba jestem a wy pewno będziecie szczuplejsze i zdrowsze niz przed ciaza:)

Betka ja tym razem sie nie wybieram na szkole rodzenia ale żałuje ze poprzednio zdjeć nie robiłam jak mężus lalki kąpał i przewijał:)

Mnie sily opuściły, czuje sie fatalnie. O 15 jestem tak zmeczona jakbym w kamieniolomach pracowała. Cycki szczypia i chyba juz musze kupic wkladki laktacyjne. Pazdzierniku przybywaj!

Cześć dziewczyny! Ja już ze 4 miesiące nie pisałam ale jestem od początku i czytam na bieżąco...jakoś ciężko mi się zebrać do pisania...u mnie 27t4d i jestem po krzywej cukrowej. W poniedziałek mam wizytę i zastanawiam się co powie lekarz bo mi wyszło lekkie niedocukrzenie 67 na czczo. Czy może któraś z Was wie coś na ten temat? Pozdrawiam serdecznie [emoji5]

reklama
Mom-to-be mi tak samo wyszło, a jak zapytałam o to lekarza to mnie spytał że niby co chce z tym zrobić. ;) Później chyba przemyślał i powiedział, że w razie jakbym słabiej czula ruchy to wtedy mogę zjeść coś słodkiego, bo dziecko ma od nas o 20 jednostek mniej tego cukru...

Do góry