reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tak, mąż bardzo chce dziecka....
Ja o tym ciągle nie myślę... tylko właśnie cały czas o tym mi przypomina :(

dziewczyny mają racje,
skoro ma do Ciebie ''pretensje'' odbij piłeczkę i mów mu żeby się bardziej starał a nie czepiał Ciebie...
Nie smuć się. Nasze kciuki mają ogromną moc, pisz do nas na bieżąco :*
My cały czas w Was wierzymy !!!!!!!!! :tak:

reklama
Powiedz mu ze zajdziesz jak przestanie strzelac slepakami :-) wiem wredne ale on tez.jest wredny. A z tesciowa dobrze ze.sie.nie.odzywasz. niech spada :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
No co za chlop. To on nie wie, ze z obu stron moga być problemy. A tylko ciebie obarcza odpowiedzialnościa. A z reszta czesto nie mamy wplywu na to.co sie w organizmie dzieje. Stosowalas testy owulacyjne?

A mi się Nevka wydaje że powinnaś z mężem usiąść i porozmawiać. Związek to nie tylko dzieci a dziecko nie naprawi związku...najpierw naprawcie rzeczy między sobą a dziecko samo przyjdzie!

No właśnie... tak stosowałam testy owulacyjne teraz mi się skończyły i będę zamawiać następne. :)

Ja też w ciążę nie zaszłam od razu. Jestem 9 lat po ślubie. Nie byłam pewna czy z mojej winy kiedykolwiek będziemy mieć dzieci a dodatkowo ciąża jest dla mnie dużym ryzykiem. Dużo z mężem rozmawialiśmy i rozważaliśmy różne opcje...udało się i to już 7 miesiąc i teraz czekamy z nadzieją że wszystko skończy się dobrze ale gdyby nie miliony rozmów to pewnie byłabym kilka lat po rozwodzie :-(

U mnie cały czas tylko słyszę " chce coreczke, taka Malusia" i ostatnio usłyszałam "no prawie rok po ślubie jesteśmy a Ty nie w ciąży, wszyscy znajomi juz dzieci mają" ...... :/

U mnie cały czas tylko słyszę " chce coreczke, taka Malusia" i ostatnio usłyszałam "no prawie rok po ślubie jesteśmy a Ty nie w ciąży, wszyscy znajomi juz dzieci mają" ...... :/
Zastanów się może czy chcesz mieć z takim człowiekiem dziecko, bo jest tekst godny dwunastolatka. W dodatku niezbyt ogarniętego.

reklama
Do góry