reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tak, mąż bardzo chce dziecka....
Ja o tym ciągle nie myślę... tylko właśnie cały czas o tym mi przypomina :(

dziewczyny mają racje,
skoro ma do Ciebie ''pretensje'' odbij piłeczkę i mów mu żeby się bardziej starał a nie czepiał Ciebie...
Nie smuć się. Nasze kciuki mają ogromną moc, pisz do nas na bieżąco :*
My cały czas w Was wierzymy !!!!!!!!! :tak:

reklama
Powiedz mu ze zajdziesz jak przestanie strzelac slepakami :-) wiem wredne ale on tez.jest wredny. A z tesciowa dobrze ze.sie.nie.odzywasz. niech spada :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
No co za chlop. To on nie wie, ze z obu stron moga być problemy. A tylko ciebie obarcza odpowiedzialnościa. A z reszta czesto nie mamy wplywu na to.co sie w organizmie dzieje. Stosowalas testy owulacyjne?

A mi się Nevka wydaje że powinnaś z mężem usiąść i porozmawiać. Związek to nie tylko dzieci a dziecko nie naprawi związku...najpierw naprawcie rzeczy między sobą a dziecko samo przyjdzie!

No właśnie... tak stosowałam testy owulacyjne teraz mi się skończyły i będę zamawiać następne. :)

Ja też w ciążę nie zaszłam od razu. Jestem 9 lat po ślubie. Nie byłam pewna czy z mojej winy kiedykolwiek będziemy mieć dzieci a dodatkowo ciąża jest dla mnie dużym ryzykiem. Dużo z mężem rozmawialiśmy i rozważaliśmy różne opcje...udało się i to już 7 miesiąc i teraz czekamy z nadzieją że wszystko skończy się dobrze ale gdyby nie miliony rozmów to pewnie byłabym kilka lat po rozwodzie :-(

U mnie cały czas tylko słyszę " chce coreczke, taka Malusia" i ostatnio usłyszałam "no prawie rok po ślubie jesteśmy a Ty nie w ciąży, wszyscy znajomi juz dzieci mają" ...... :/

U mnie cały czas tylko słyszę " chce coreczke, taka Malusia" i ostatnio usłyszałam "no prawie rok po ślubie jesteśmy a Ty nie w ciąży, wszyscy znajomi juz dzieci mają" ...... :/
Zastanów się może czy chcesz mieć z takim człowiekiem dziecko, bo jest tekst godny dwunastolatka. W dodatku niezbyt ogarniętego.

reklama
Do góry