reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila ja zapominam o tych kupionych wit i lykam teraz tylko przepisany ostatnio magnez i zelazo

Dzis startuje ze szkołą rodzenia:)

reklama
Aha bo ja zapominam o tych witaminach ostatnio :'( głównie przez to, że ja wszystko muszę gryźć i to jest takie ohydne, że wiecie....wolę wypić taką witaminę rozpuszczoną ale tam nie ma tyle składników...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam taki czas, że zapomniałam o witaminach. Ale od kiedy dostałam jeszcze dodatkowe leki to zrobiłam sobie listę, która wisi na lodówce i tam sobie zaznaczam co już wzięłam, żeby się nie pogubić;)

Ja też mam taka listę, ale czasami udaję, że jej nie widzę :-\ biorę 4 magnezu, 2-3 żelaza, luteine i ble już mam dość :-

A tak w ogóle chyba zacznę ograniczać jazdę autem i długie siedzenie.... wczoraj byłam u przyjaciółki, jazda autem niby tylko godzinę w każdą stronę, ale do tego 6h siedzenia na fotelu i dziś czuje efekty. Nie dość, że kość ogonowa mnie boli jak cholera, to jeszcze jestem taka zmęczona, że nie mam na nic siły-nawet obiad zamówiłam :-( i brzuch jak chodzę czuje taki napięty :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym chlebem jest najgorzej, bo niby są wiekozuarnuste cxy żytnie a zawierają słód czy karmel a to cukier podnosi. Trzeba znaleźć dobrą piekarnie, żeby kupić odpowiedni chleb bez wspomagaczy. Mi najbardziej odpowiada razowy, dzisiaj nawet jeszcze raz się dopytałam czy nie ma żadnego badziewia [emoji6] rano miałam tylko pszenny i zjadłam a potem jz ten razowy z tymi samymi dodatkami no i różnica w poziomie cukru po godzinie była o 25 mniej po 2. Więc znalazłam swój chleb [emoji6]
Cały wieczór i rano studiuję książkę i patrzę co kiedy jeść i ile... nawet nie wiecie jakie to męczące...

Tekila. Niestety teraz siedzenie nie sprzyja biodrom i kręgosłupowi, rosnący brzuszek swoje robi, do tego jeszcze ucisk na pupcie i hemoroidy... bleee [emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Witajcie dziewczyny, ja dzis po kontrolnej wizycie w szlitalu, u mnie 24 tydzien i 0, dzis miala lekarka podjac wizyte co do sterydow.Zrobila mi USG i stwierdzila ze jeszcze czekamy.
Tez mnie niepokoi waga moich maluchow bo jeden ma tylko 549 gram a drugi 619.
Dziewczyny podpinam sie do pytania Dzidzianapkkladzie,czy to oby nie zamalo?

reklama
Moja aplikacja mówi, że dziecko w 24 tyg. może mieć 500-600 gr a w 26 ok 800-900 gr. Więc macie książkowe wagi[emoji6]

Msrluna a jaka jest procentowa różnica między dziećmi, bo to jest ważne. Gnidka cos o tum wie...

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Do góry