reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U mnie jeszcze dziś upał.... ale podobno ma się ochłodzić. Kurcze przez to gorąco, to mały mi się jakoś słabo rusza od wczoraj... mam nadzieję że go nie przegrzalam, niby opalać się nie opalalam, ale wczoraj pochodziłam na wsi u rodziców po dworze chwilę i złapało mi plecy trochę...

reklama
Hej# u nas hm chmury więc chłodniej ale duszno :-) i tak wolę taki obrót sprawy :-) wczoraj chłodziłam się w basenie więc jakoś dałam radę z tym słońcem...młody w nocy buszował-do 5 nr spałam...teraz też fika :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My w taka pogode to juz wogole mamy meczarnie co dziewczyny...
Ja teraz juz leze ale musialam ogarnac chate bo wczoraj byl kuzyn z dwojka dzieciaczkow i wszystko poklejone od slodyczy lodow itd..:)

reklama
Do góry