reklama
tekila85
Fanka BB :)
A u mnie nic od 2 mies padało w tamtym tyg 1 dzień. Moje miasto jest w dole i tu masakra o deszcz. Normalnie dusza panuje. Jest tak duszno jak w dzień nie ma czym oddychać tyle że słońce nie świeci to mąż okna otworzył bo padlibysmy jak sardynki .
betkaa88
U mnie tez burza wczoraj szalala i w nocy chociaz powietrze bylo jakies jak okno otworzylismy...
Mam nadzieje,ze dzis nie bedzie takiego upalu,wczoraj nad jeziorem bedac w cieniu na lezaku sie tak.opalilam ze czerwona jak burak wieczorem zdychalam w domu!!
Jakies ochlodzenie by sie przydalo nie
Mam nadzieje,ze dzis nie bedzie takiego upalu,wczoraj nad jeziorem bedac w cieniu na lezaku sie tak.opalilam ze czerwona jak burak wieczorem zdychalam w domu!!
Jakies ochlodzenie by sie przydalo nie
Wiktorka88 O
U nas ochlodzenie duze, pada i 20 stopni i dobrze bo mi ja az mdlosci mialam z upalow
reklama
Dzień dobry
U mnie też dziś ochłodzenie. Szczęście , bo już w domu miałam 33 stopnie. Za to mi się mała pochorowała :/ dwa tygodnie w żłobku to i tak dobry wynik[emoji14]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też dziś ochłodzenie. Szczęście , bo już w domu miałam 33 stopnie. Za to mi się mała pochorowała :/ dwa tygodnie w żłobku to i tak dobry wynik[emoji14]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom