reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Julianign ja mam problemy że snem od marca :-)

Patrzcie wszędzie byłam ale o Biedronce nie pomyślałam :-) muszę dziś pojechać sprawdzić a jak nie to może ten Lidl...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ja odebrałam wyniki niestety krzywa nadal jest zła ciut lepszy wynik niż ostatnio ale dzwoniłam do mojego gina i jutro mam sie zgłosic po skierowanie do diabetologa ,juz dzis dzwoniłam zeby sie umówic i jutro w południe mam sie zgłosic ze skierowaniem i badaniami .Dziś byłam u kolezanki z wizyta i okazało się ze tez miała złą krzywa w ciąży i wszystko mi tłumaczyła masakra najgorsze to bedzie to mierzenie po kazdym posiłku ale mam nadzieje ze nie bedzie tak źle.A jeśli chodzi o to mleko to uważajcie bo ma cukier więc może podnosic wam cukier w organiźmie

betka dieta tak tylko sama sobie dostosujesz do siebie daja broszury i pokserowane co mozna jeść co nie i wtedy po kazdym posiłku godzine po mierzysz sobie cukier a najśmieszniejsze jest to ze tych posiłków od 6-8 w ciągu dnia

Świstak, czyli jednak.... a glukometr jutro Ci wypisze Chyba diabetolog i id razu notesik Ci da na notatki jaki cukier i ciśnienie. Trzymam kciuki, żeby dieta pomogła i nie trzeba bylo chemicznych wspomagaczy.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ostatnia edycja:
Hej,

Ja wróciłam po zlocie, było super. Tylko 4 dni z dwulatką wykończyły mnie doszczętnie. Odsypiam od poniedziałku. Dziś dopiero jestem na funkcji.

Dziewczyny z niską hemoglobiną, bierzecie nadal kwas foliowy? On wpływa na przyswajalność żelaza. I powinno się go brać min całą ciąże i kp. Ja tam w multi nie wierzę i jem sobie osobno suplementy. Dodatkowo zażywam folian zamiast zwykłego kwasu foliowego.

Swistak34 powodzenia z dietą. Dziewczyny z poprzedniego forum na diecie mówiły, że nie taki diabeł straszny, tylko trzeba się przyzwyczaić.
Ja krzywą robię za niecałe 3 tygodnie, ciekawe jak tym razem zniosę. Z córką w ciąży było ok, ale teraz mam odrzut od słodkiego i nieco się obawiam.

Ostatnia edycja:
betka dieta tak tylko sama sobie dostosujesz do siebie daja broszury i pokserowane co mozna jeść co nie i wtedy po kazdym posiłku godzine po mierzysz sobie cukier a najśmieszniejsze jest to ze tych posiłków od 6-8 w ciągu dnia
Pewnie male ale częste te posiłki muszą być
Ja w pn albo wt ide na badania glukoze juz zakupilam sobie i tez sie teraz obawiam..
Mozecie napisac normy po danym czasie jakie są?

reklama
Cześć ja mam dzisiaj jakiś paskudny dzień poryczałam się w ogóle bez powodu i w ogóle Czuję się taka samotna nie mam do kogo ust otworzyć.. A nie będę przecież codziennie wydzwaniała do moich znajomych...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry