reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Julianign ja mam problemy że snem od marca :-)

Patrzcie wszędzie byłam ale o Biedronce nie pomyślałam :-) muszę dziś pojechać sprawdzić a jak nie to może ten Lidl...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ja odebrałam wyniki niestety krzywa nadal jest zła ciut lepszy wynik niż ostatnio ale dzwoniłam do mojego gina i jutro mam sie zgłosic po skierowanie do diabetologa ,juz dzis dzwoniłam zeby sie umówic i jutro w południe mam sie zgłosic ze skierowaniem i badaniami .Dziś byłam u kolezanki z wizyta i okazało się ze tez miała złą krzywa w ciąży i wszystko mi tłumaczyła masakra najgorsze to bedzie to mierzenie po kazdym posiłku ale mam nadzieje ze nie bedzie tak źle.A jeśli chodzi o to mleko to uważajcie bo ma cukier więc może podnosic wam cukier w organiźmie

betka dieta tak tylko sama sobie dostosujesz do siebie daja broszury i pokserowane co mozna jeść co nie i wtedy po kazdym posiłku godzine po mierzysz sobie cukier a najśmieszniejsze jest to ze tych posiłków od 6-8 w ciągu dnia

Świstak, czyli jednak.... a glukometr jutro Ci wypisze Chyba diabetolog i id razu notesik Ci da na notatki jaki cukier i ciśnienie. Trzymam kciuki, żeby dieta pomogła i nie trzeba bylo chemicznych wspomagaczy.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ostatnia edycja:
Hej,

Ja wróciłam po zlocie, było super. Tylko 4 dni z dwulatką wykończyły mnie doszczętnie. Odsypiam od poniedziałku. Dziś dopiero jestem na funkcji.

Dziewczyny z niską hemoglobiną, bierzecie nadal kwas foliowy? On wpływa na przyswajalność żelaza. I powinno się go brać min całą ciąże i kp. Ja tam w multi nie wierzę i jem sobie osobno suplementy. Dodatkowo zażywam folian zamiast zwykłego kwasu foliowego.

Swistak34 powodzenia z dietą. Dziewczyny z poprzedniego forum na diecie mówiły, że nie taki diabeł straszny, tylko trzeba się przyzwyczaić.
Ja krzywą robię za niecałe 3 tygodnie, ciekawe jak tym razem zniosę. Z córką w ciąży było ok, ale teraz mam odrzut od słodkiego i nieco się obawiam.

Ostatnia edycja:
betka dieta tak tylko sama sobie dostosujesz do siebie daja broszury i pokserowane co mozna jeść co nie i wtedy po kazdym posiłku godzine po mierzysz sobie cukier a najśmieszniejsze jest to ze tych posiłków od 6-8 w ciągu dnia
Pewnie male ale częste te posiłki muszą być
Ja w pn albo wt ide na badania glukoze juz zakupilam sobie i tez sie teraz obawiam..
Mozecie napisac normy po danym czasie jakie są?

reklama
Cześć ja mam dzisiaj jakiś paskudny dzień poryczałam się w ogóle bez powodu i w ogóle Czuję się taka samotna nie mam do kogo ust otworzyć.. A nie będę przecież codziennie wydzwaniała do moich znajomych...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry