reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
A moj zwariowal, wszystko juz wybralam pokoj wymyslilam.jak zrobimy, a on mi wczoraj, ze pokoj tonon chce rozowy, ze dodatki mam mu pokazac, ze w ogole czemu bez niego decyduje. I tak z szarego pokoju zrobil sie turkusowy bo rozowy srednio mi sie widzi.
Ja elektryczna nianke kupie, mamy grube sciany. A dzis mnie tak pachwiny bolą ze masakra. Ladne ziolko z tego twojego Betka!
Ja elektryczna nianke kupie, mamy grube sciany. A dzis mnie tak pachwiny bolą ze masakra. Ladne ziolko z tego twojego Betka!
swistak34
A Oni sa najlepsi w tym mój to z wózkiem szukaj sobie sama bo ja niewiem wyszukałam a on z tekstem a dlaczego taki model a dlaczego taki kolor to znowu kółka niepasuja a to to a to tamto chłopie kazałes sam wybierac a teraz sie wpierdz...... pochodził troche naburmuszony i stwierdził ze on tez jak teraz bede cos wybierac chce sie konsultowac bo on tez ma swoje zdanie ha ha i tak bedzie po mojemu.
betkaa88
Hej dziewczyny ja juz mam dosc dzis kolejna noc nie moglam spac dopiero nad ranem dobrze zasypiam nie wiem chyba melise sobie kupie najlepiej bym jakies ziolowe tabl wziela uspokajajace ale nie mozna..
Dobrze, ze My zgodni Nam sie podoba zawsze to samo nawet jak w zeszlym roku obraczki slubne wybieralismy to spośród tyyylu na te same spojrzelismy
U Nas pokoj groszkowy z dodatkami bialymi ale wtedy do lozeczka pierdoly z niebieskim jak wybiore bedzie chyba srednio wygladalo
Wiktorka no jest as z niego..a jak tam Twoja kolacjo randka z ukochanym się udała? Pojedli?
Dobrze, ze My zgodni Nam sie podoba zawsze to samo nawet jak w zeszlym roku obraczki slubne wybieralismy to spośród tyyylu na te same spojrzelismy
U Nas pokoj groszkowy z dodatkami bialymi ale wtedy do lozeczka pierdoly z niebieskim jak wybiore bedzie chyba srednio wygladalo
Wiktorka no jest as z niego..a jak tam Twoja kolacjo randka z ukochanym się udała? Pojedli?
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
A propos biegania po schodach zapomniałam, ze jakis mądry człowiek elektryczna nianie wymyślił! Chyba dopisze do listy
Właśnie! Nie pomyślałam! Rzeczywiście można pomyśleć o takiej niani... Nie miałam tego z młodym i w sumie nie wiem na jakiej to zasadzie działa... Aż wstyd
A moj zwariowal, wszystko juz wybralam pokoj wymyslilam.jak zrobimy, a on mi wczoraj, ze pokoj tonon chce rozowy, ze dodatki mam mu pokazac, ze w ogole czemu bez niego decyduje. I tak z szarego pokoju zrobil sie turkusowy bo rozowy srednio mi sie widzi.
U mnie znowu mój nie słucha co mam do powiedzenia... Kurcze, corusia tatusia.... Wszystko zaplanował w pokoju (kolory ścian, mebli i co gdzie będzie stalo) tyle że on ma dobry gust to nie protestuje, nie mam nawet na to siły i ochoty... Tez nie chciałam różu (a co jak będzie niespodzianka i syn? Różnie bywa) więc wymyślił fiolet i biała czekolada... Kombinacja ładna, nie powiem... Ale też wolałabym coś bardziej uniwersalnnego...
Hej dziewczyny ja juz mam dosc dzis kolejna noc nie moglam spac dopiero nad ranem dobrze zasypiam nie wiem chyba melise sobie kupie najlepiej bym jakies ziolowe tabl wziela uspokajajace ale nie mozna..
Ja przesypiam jak narazie całe noce jak suseł a i tak wstaje zmęczona
Zielen (groszek) super! Ale mamy już w kuchni do białych mebli więc odpada
A w sumie i do dziewczynki i chłopczyka pasuje...
Ja jeszcze sobie leżę, a mężu obiad gotuje dzisiaj... Potem do siostry jakie na plotki a młody się z kuzynem pobawi
Od 15 godz znów mecze... Dzisiaj 3...
To chociaż na jeden się ulotnię
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
No dlatego ja namowilam go na turkus jasniutki do tego biale meble i szare dodatki. My dzis byliśmy na szopingu i dla mnie nic za to.moj nakupowal dla siebie tekila pamiętasz jak bolaly cie pachwiny ? Cos ci pozwolili na to wziac? Bo mnie dzisiaj z kolei tak boli
reklama
Tola81
Rozek jest chyba wskazany dla "zdrowego" przenoszenia dziecka, albo jak odwiedzaja dziecko u chca na rece to oni sie boja a ja tez bym tak gołego dziecka nie dala. Wydaje mi sie ze w sztywnym rozku bezpieczniej.Ja z młodym rożka nie miałam, ale dużo kobitek mi mówiło że to o wiele lepsze... A że nie kosztuje majątku to kupię... Zobaczymy jak się będzie sprawował
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze znowu sie mądruje...
No tak, nie wiem jak jest teraz, ale jak wyskocza to budza sie tylko na karmienie i kąpiel. Karmienie co 2 godziny po 10- 20 min srednio 7 razy na dobę. Moj tak trolił ze odbijało mu sie na spiąco i zabraniali karmienia na spiaco, a gdzie tam ciągnął i spał mimo trzepania, mowienia itd.Agnieszka o widzisz u mnie odwrotnie, chcialam kupić, a mówią, ze nie potrzeba.
Wczoraj czytalam, ze dzieci w naszych brzuszkasz śpią teraz ok 20h i wiecie co ? Moja na pewno tyle nie spi, ciągle sie rusza, az boli
Swistak ja profilaktycznie pilam rano sok z burakow, moj maz mnie nim gwałcił, do tego polowka cytryny bo wit c, pomaga wchłonąc zelazo. Teraz upomina sie ze teskni za czerwonymi palcami, bo on tarł te buraki na tarce, ze może popilabym takiego soku. Zelaza pochodzenia roslinnego jest malo, trzebabyloby zjesc miske (dziewczyny z zamknietego zeby nie bylo znowu z ta miską) pietruszki albo dwie zeby mialo to efekt.
Najlepiej robi wątróbka ale jej nie mozna jesc bedac w ciazy.
Kobiety w ciazy norme maja chyba 9 albo 10. Ja przed porodem mialam 13 a po porodzie 6 dlatego Twoje 11 mnie nie przeraza.
Wiktorka a ja w piatek z polowkowego pojechalam do wiktorii i kupilam 4 kombinezony, spodnice i dwie pary spodenek, wszystko za 110 zl :-)