reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Just bo u małego znaleźli lekarze "wadę" wskazująca na kilka problemów w tym cytomegalie, zd lub inne wady chromosomów. Może to byc tez niegroźny objaw, to co mozna chcemy wykluczyć
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Poziomki trzymam kciiuki, daj znac jak bedziesz cos wiedziec.
Betka ja to mam wzdęcia od wszystkiego. Diete juz zmienilam.
Betka ja to mam wzdęcia od wszystkiego. Diete juz zmienilam.
ożesz Ty haha !!! sorki to ja popuszczam Ale moje to fiołki, nie rozumiem co Ci śmierdziPatka hahaha a ja mowie kurde co mi tu zajezdza
Z tydz temu tez jadlam... gorzej niz skunks
Dobra juz nic nie pisze
Kochana a próbowałaś zjeść jogurt acivie ? śliwkowa działa cuda. Też miała problemy i co 2,3 dni zjem i ide. I brzuch nie boli , bo cały czas trąbie po niejHehe glupio to zabrzmi, ale Patka ja zazdroszcze! Mam takie wzdecia, ze hej. Espunisan nie działa wiec testuje herbatke koperkowa i suszone śliwki
Wiktorka88 O
Patka o sliwkowej akurat nie probowalam,.jutro kupie
PerseaNigra
Ja chrzciłam córkę jak miała 7 miesięcy. Przy okazji wzięliśmy kościelny. Byliśmy parę lat po cywilnym. Jesteśmy niereligijni ale zrobiłam to chyba trochę dla rodziców i po to, żeby nie mówić do teściowej "pani" bo mi wstyd było, że ktoś pomyśli, że mam nieślubne dziecko. I żeby nie było, nie mam nic do nieślubnych dzieci ale sama chciałam mieć ślubneDziewczyny, a tak z innej beczki sie zastanawiam, od razu bedziecie chrzcic swoje dzieci ?
Ja bym chciala poczekac z rok lub dwa i wziac slub i od razu ochrzcic młodą. Byla ktoras z was na takiej uroczystości?
na mnie żadna nie działała, a ta .. już mój sie śmieje że tylko kadze hahahaPatka o sliwkowej akurat nie probowalam,.jutro kupie
betkaa88
Patka niech nie przesadza chociaz ladnie pachnie w domu
Co ja sie nameczylam ze wzdeciami juz od rana przy pustym brzuchu i zawsze w pracy w torebce espumisan najgorzej tak siedziec scisnieta przy biurku czasem ryczec mi sie chcialo czemu ja mam takie problemy kilka lat..
A activia sliwkowa mowisz dobrze dziala?
Co ja sie nameczylam ze wzdeciami juz od rana przy pustym brzuchu i zawsze w pracy w torebce espumisan najgorzej tak siedziec scisnieta przy biurku czasem ryczec mi sie chcialo czemu ja mam takie problemy kilka lat..
A activia sliwkowa mowisz dobrze dziala?
reklama
pachnie cudownie
no spróbuj sobie inne na mnie nie dzialają a ta być może że śliwkowa działa cuda
a mogłam nie isć do kibelka 10dni :/
teraz zajadam truskawki i po truskawach też mnie czyści . Ja próbowalam juz wszystkiego, bo brzuch mialam jak kamien taki pelny :/
no spróbuj sobie inne na mnie nie dzialają a ta być może że śliwkowa działa cuda
a mogłam nie isć do kibelka 10dni :/
teraz zajadam truskawki i po truskawach też mnie czyści . Ja próbowalam juz wszystkiego, bo brzuch mialam jak kamien taki pelny :/