reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja ze wzdęciami to się naprzeżywałam, ale poza ciążą, teraz jakoś mi mniej dokuczają no chyba, że się objem takich rzeczy wzdymających...
poziomkii co u Ciebie? ja już się martwiłam, że się nie odzywasz..

reklama
Patka hahaha a ja mowie kurde co mi tu zajezdza:D
Z tydz temu tez jadlam... gorzej niz skunks:D:D
Dobra juz nic nie pisze:D
ożesz Ty haha !!! sorki to ja popuszczam :D Ale moje to fiołki, nie rozumiem co Ci śmierdzi :D
Hehe glupio to zabrzmi, ale Patka ja zazdroszcze! Mam takie wzdecia, ze hej. Espunisan nie działa :( wiec testuje herbatke koperkowa i suszone śliwki
Kochana a próbowałaś zjeść jogurt acivie ? śliwkowa działa cuda. Też miała problemy i co 2,3 dni zjem i ide. I brzuch nie boli , bo cały czas trąbie po niej :D

Dziewczyny, a tak z innej beczki sie zastanawiam, od razu bedziecie chrzcic swoje dzieci ?
Ja bym chciala poczekac z rok lub dwa i wziac slub i od razu ochrzcic młodą. Byla ktoras z was na takiej uroczystości?
Ja chrzciłam córkę jak miała 7 miesięcy. Przy okazji wzięliśmy kościelny. Byliśmy parę lat po cywilnym. Jesteśmy niereligijni ale zrobiłam to chyba trochę dla rodziców i po to, żeby nie mówić do teściowej "pani" bo mi wstyd było, że ktoś pomyśli, że mam nieślubne dziecko. I żeby nie było, nie mam nic do nieślubnych dzieci ale sama chciałam mieć ślubne :p

Patka niech nie przesadza chociaz ladnie pachnie w domu:D:D
Co ja sie nameczylam ze wzdeciami juz od rana przy pustym brzuchu i zawsze w pracy w torebce espumisan najgorzej tak siedziec scisnieta przy biurku czasem ryczec mi sie chcialo czemu ja mam takie problemy kilka lat..
A activia sliwkowa mowisz dobrze dziala?

reklama
pachnie cudownie :D
no spróbuj sobie :) inne na mnie nie dzialają a ta być może że śliwkowa działa cuda :)
a mogłam nie isć do kibelka 10dni :/
teraz zajadam truskawki i po truskawach też mnie czyści . Ja próbowalam juz wszystkiego, bo brzuch mialam jak kamien taki pelny :/

Do góry