reklama
Hej
Padam dziś po dniu z małą... ostatni dzień na antybiotyku i już w tym tygodniu nie idzie do żłobka, bo w czwartek jedziemy z koleżankami na zlot chustowy
Podziwiam mamy, które tak cały dzień są same ze starszakami...
@betkaa88 współczuję Ci przeżyć, no ale niestety takie rzeczy się zdarzają. Dobrze, że nic gorszego. My mam nadzieję, też dorobimy się kiedyś motocykla, lub nawet dwóch. Ale ja i mój bardziej w choppery
@Nevka fajnie, że się odezwałaś oby @ już nie przyszła. Powodzenia
Padam dziś po dniu z małą... ostatni dzień na antybiotyku i już w tym tygodniu nie idzie do żłobka, bo w czwartek jedziemy z koleżankami na zlot chustowy
Podziwiam mamy, które tak cały dzień są same ze starszakami...
@betkaa88 współczuję Ci przeżyć, no ale niestety takie rzeczy się zdarzają. Dobrze, że nic gorszego. My mam nadzieję, też dorobimy się kiedyś motocykla, lub nawet dwóch. Ale ja i mój bardziej w choppery
@Nevka fajnie, że się odezwałaś oby @ już nie przyszła. Powodzenia
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Nevka, życzę Ci fasolki z całego serca!!!
Mi całe popołudnie faluje brzuchol [emoji1]
Co za boskie uczucie
Chciałam się położyć chociaż na 5 min ale nie umiem zasnąć... Mała się rozbrykała [emoji23]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi całe popołudnie faluje brzuchol [emoji1]
Co za boskie uczucie
Chciałam się położyć chociaż na 5 min ale nie umiem zasnąć... Mała się rozbrykała [emoji23]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Cherry90
Fanka BB :)
@Nevka cudownie że napisałaś! Nedziesz miała dzidziusia jiz nie długo a potem zanim.sieobejrzysz minie kilka lat. Mówię Ci to z doświadczenia. Wiem co przechodIsz! Ttzymam za ciwbiw kciuki.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Cherry90
Ja twz czuje mała jak się rusza ale nie są to jeszcse te mocne kopniaki
tekila85
:-)
U mnie też są dni kiedy Borys szaleje ( głównie ok 11 i 21 ) a sa też takie gdzie jest spokojniejszy. Wczoraj mój mąż chciał koniecznie się "pobawić" z Synkiem a ten na złość chyba spał :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też są dni kiedy Borys szaleje ( głównie ok 11 i 21 ) a sa też takie gdzie jest spokojniejszy. Wczoraj mój mąż chciał koniecznie się "pobawić" z Synkiem a ten na złość chyba spał :-)
ewelinka10425
Ja zauważyłam że jak tylko mój maz kładzie rękę na brzuchu to mały się uspakaja oby miał na niego tak zbawienny wpływ jak się urodzi i bedzie marudził hehe
reklama
tekila85
My się śmiejemy, że Mały już czuje respekt do taty :-)