reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie chyba okej :p chociaż są momenty, że płacz się pojawia... wróciłam do pracy.. potraktowali mnie bardzo źle bo jeszcze się nie odbiłam przepustką a już lider pyta się czy mam zamiar znów zajsc w ciaze... to był dla mnie cios w plecy... bo mam umowę do końca października... no ale mniejsza z tym :) czekam na miesiaczke :) może się nie pojawi :p a jak się pojawi to dopiero ginekologa mam 24.06 wiec myślę że dostanę zielone światełko :) praktycznie ostatnio to jestem cały czas u mamy bo przecież biedna sama siedzi po chemi.. :( A takto to wszystko po staremu ostatnio nie wiem czy mnie coś nie rozkłada :/ ból w ledzwiach i bóle głowy :/ . Patka czyżby synuś się szykuje? :)

U mnie właśnie lekarz po tym całym badaniu po zabiegu stwierdził że gdyby ciąża się rozwijała to obstawiałby na 80% ciaze bliźniacza...
On mi jakoś wytłumaczył, że płód od samego początku chorował... bo konflikt miałam... ale sama nie wiem jak to wszystko interpretować :(

Co za skuuur*iele Ci pracodawcy, no brak słów poprostu :/
Ooo kochana trzymam za Ciebie kciuki, aby już wkrótce Ci się miesiączka nie pojawiła :p :D !! :)
Jak tak bedzie nie zapomnij się nam tu pochwalić!!!
Przykro z powodu Twojej mamy :(
Rozszyfrowałaś mój niebieski avatar haha :p

Hej dziewczyny wreszcie dziś czuję jakieś konkretne ruchy tych moich maluchów. Jutro mam usg polowkowe I strasznie się denerwuje. Az mi brzuch twardnieje ale nie wiem czy to skurcze wystarczy ze wstanę i jest twardy ale nie boli . :/
Mam nadzieje ze u was lepiej . Pozdrawiam

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Grzeczny na razie... :p
Konflikt serologiczny... płód miał krew ojca. A ja mam ujemna grupe krwi . Tak jakoś mi powiedział lekarz :/ .. No no super ze chlopczyk :* .

Grzeczny na razie... :p
Konflikt serologiczny... płód miał krew ojca. A ja mam ujemna grupe krwi . Tak jakoś mi powiedział lekarz :/ .. No no super ze chlopczyk :* .
Naprawdę szkoda, bo wiele z nas ma konflikt ... :(
Po jakim czasie od zabiegu będziecie się starać? Juz chyba 3 miesiace minęły prawda?

reklama
Do góry