reklama
Nevka
Fanka BB :)
U mnie chyba okej chociaż są momenty, że płacz się pojawia... wróciłam do pracy.. potraktowali mnie bardzo źle bo jeszcze się nie odbiłam przepustką a już lider pyta się czy mam zamiar znów zajsc w ciaze... to był dla mnie cios w plecy... bo mam umowę do końca października... no ale mniejsza z tym czekam na miesiaczke może się nie pojawi a jak się pojawi to dopiero ginekologa mam 24.06 wiec myślę że dostanę zielone światełko praktycznie ostatnio to jestem cały czas u mamy bo przecież biedna sama siedzi po chemi.. A takto to wszystko po staremu ostatnio nie wiem czy mnie coś nie rozkłada :/ ból w ledzwiach i bóle głowy :/ . Patka czyżby synuś się szykuje?
Nevka
U mnie właśnie lekarz po tym całym badaniu po zabiegu stwierdził że gdyby ciąża się rozwijała to obstawiałby na 80% ciaze bliźniacza...
On mi jakoś wytłumaczył, że płód od samego początku chorował... bo konflikt miałam... ale sama nie wiem jak to wszystko interpretować
On mi jakoś wytłumaczył, że płód od samego początku chorował... bo konflikt miałam... ale sama nie wiem jak to wszystko interpretować
Co za skuuur*iele Ci pracodawcy, no brak słów poprostu :/
Ooo kochana trzymam za Ciebie kciuki, aby już wkrótce Ci się miesiączka nie pojawiła !!
Jak tak bedzie nie zapomnij się nam tu pochwalić!!!
Przykro z powodu Twojej mamy
Rozszyfrowałaś mój niebieski avatar haha
Jak tak bedzie nie zapomnij się nam tu pochwalić!!!
Przykro z powodu Twojej mamy
Rozszyfrowałaś mój niebieski avatar haha
Hej dziewczyny wreszcie dziś czuję jakieś konkretne ruchy tych moich maluchów. Jutro mam usg polowkowe I strasznie się denerwuje. Az mi brzuch twardnieje ale nie wiem czy to skurcze wystarczy ze wstanę i jest twardy ale nie boli . :/
Mam nadzieje ze u was lepiej . Pozdrawiam
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze u was lepiej . Pozdrawiam
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Nevka ja was podczytywalam i razem z Tobą wszystko przezywalam. Za ciebie trzymam bardzo mocno kciuki
Naprawdę szkoda, bo wiele z nas ma konflikt ...Grzeczny na razie...
Konflikt serologiczny... płód miał krew ojca. A ja mam ujemna grupe krwi . Tak jakoś mi powiedział lekarz :/ .. No no super ze chlopczyk :* .
Po jakim czasie od zabiegu będziecie się starać? Juz chyba 3 miesiace minęły prawda?
reklama
Ann_
Nevka trzymam kciuki za dwie kreseczki &&&
Kochana uda się wam w końcu [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana uda się wam w końcu [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom