reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Czesc..dzis wizyta czy ktoras jeszcze dzisiaj wizytuje?mam nadzieje ze siusiak nie wyrosl he.juz przyzwyczailam sie do mysli ze to Zuzia.caly wekend nad woda troszke slonca w koncu zlapalam bo bladzioch ze mnie ze swiecilam z daleka.milego dnia wam zycze .mam nadzieje ze wszystkie dobrze sie czujecie.

Aria my mamy subaru i teraz megane kabrio kupilismy i przyznam, ze po rozlozeniu dachu bagarian duzy i wozek bez problemu wchodzi. Sprawdziliśmy. Ja kombi nie chce. Moze za jakis czas, choc jak mloda wyrosnie z wozka to chcialabym spowrotem jakies malutkie.
Betka ciekawe czy wasz mlody tez zaraz i sie pasją od taty. Ja juz zapowiedzialam, ze naszej kupujemy motor:p

Ja też jeździłam kawalerską hondą mojego przez ponad rok i było fajnie. Zwłaszcza, że miał tam jakieś turbo założone i silnik większy. Ledwo się mieścił pod maską. Wyprzedzanie takim samochodem to bajka. Hamowanie również. Ale był tak niski, że na koleinach można było wadzić spodem. Jak się Ania urodziła, to się bałam przekroczyć 60km/h samochodem :D No to się dziada pozbyłam. Przytargał nowego.

No dziewczyny... Ja z siostrą i mamą robimy sobie babski dzień dzisiaj ;)
Włosy sobie farbujemy :)
Mi nawet fajnie wyszło ;)

Jeśli chodzi o auta,,, faceci zawsze zostaną dziećmi jeśli chodzi o motoryzacje ;)
Dlatego mój mąż ma bmw a mi kupił Toyota Yaris... Wiec oboje jesteśmy mobilni i się nie kłócimy ;)
Ale muszę powiedzieć że on przesadza że swoim... Co chwilę jakiś tuning robi... Ostatnio soe nawet z nim posprzeczalam że fajnie by było jakby z takim zaangażowaniem szukał wózka dla małej ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aria my mamy subaru i teraz megane kabrio kupilismy i przyznam, ze po rozlozeniu dachu bagarian duzy i wozek bez problemu wchodzi. Sprawdziliśmy. Ja kombi nie chce. Moze za jakis czas, choc jak mloda wyrosnie z wozka to chcialabym spowrotem jakies malutkie.
Betka ciekawe czy wasz mlody tez zaraz i sie pasją od taty. Ja juz zapowiedzialam, ze naszej kupujemy motor:p

Wiktorka...tak tak tatuś już do brzuszka mówi, że motorek kupi synusiowi (chyba żeby potem chodził w kołnierzu jak tatuś dziś:D )

swoją drogą mnie codziennie praktycznie boli głowa jak jestem w ciąży czasem w nocy budzi mnie już ból a rano jeszcze mocniej

Do góry