reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No juz grozilam od rana dzis wyzywalam co ja tam jeszcze nie wyprawialam:D musialam sie wyzyc za te nerwy i wykrzyczec stary a glupi
Tola spoko powiem mu zeby nie przeginal paly:)
Potulne to dzis..

reklama
Persea no jo pięćdziesiona na karku..:D
Moj ma takie hobby jakim jest motocross i wczoraj jakbym cos czula wkurw caly dzien i wrocil jak sztywniak bo polecial na motorze wydarlam sie ze na sor zapieprzac ma i tak tam do nocy siedzielismy ma nadlamane dwa odcinki kregu i lezy jak czopek dzis..ahh Wam mowie to ze mna w ciazy nie ma zadnych problemow a tatus polamany prawie...dzis juz i tak lepiej moze na mnie patrzec obok:D
Ja mojemu powiedzialam ze jak kupi kiedys motor to rozwod. Od razu polecial do sklepu ;) Zartuje ale powiedzial, ze idzie.
Betka dużo cierpliwości a dla męża zdrowia, ale niech nie naciaga nas na trzymanie kciuków bo my tu mamy sporo pracy z tymi kciukami. Ostatni raz.

@PerseaNigra Trudno uwierzyć że z taką figurą ja twoja można się tak doprowadzić. Ja startowałam z 58 i przybrałam 30 :errr:
Potwór i do tego głupi.
No ja tez z 58,startowalam ale wtedy to myslalam ze raz w zyciu sobie pojem. I pojadlam. Pozniej taka polamana jezdzilam na rowerku ale schudlam a teraz ponownie wkraczam na sciezke zla.

Persea haha ale nie kupil chociaz jeden madry:)
Persea a teraz wcinasz duzo?ja w sumie podstawowe posilki i miedzy nimi chwyce raz owoc raz cos slodkiego i tak leci nie moge cos w tej ciazy na slodkie strasznie mnie bierze

Normalnie jem, tyle co wcześniej a kilogramy przybywają. Na dodatek po raz kolejny obudziłam się z zapaleniem pęcherza. Wrrrrrrrr.......
A czy taki mądry to nie wiem, mamy sporo wydatków ostatnio a kupił sobie Hondę ponad 200 koni, żeby się czasem przejechać. Odreagować jak to mówi. Jak go namówiłam na sprzedaż kawalerskiej hondy też podrasowanej to przez kilka tygodni był nie do życia. A wierzcie mi, że to było straszne paskudztwo.

To mojego nie idzie namówić za żadne skarby na sprzedanie naszego samochodu.... a chciałam ja sprzedać dopłacić i kupić jakiś SUV. ... bo i tak jak nią jeżdżę :/ ale nie ..... on nie sprzeda swojego samochodziku i tak żal tylek ściska ze sprzęt grający musi z niej wyjąć bo inaczej wózka nie zmieszczw do bagażnika :/
I dlatego przez uparciucha wozę się sportowa furka. .

Betka no niestety niebezpieczny sport, ale motoru z serca chlopa nie wymarzesz. I ja to rozumiem bo jak zaszlam w ciaze kilka łez wylalam, ze w tym roku dupa. Aria ja tam twojego rozumiem, my wzbraniamy sie rekoma i.nogami przed kombi :p kupiliśmy niedawno sportowe auto w postaci kabrioleta hehe, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że ma mega duzy bagażnik.

My mamy coupe i bagażnika średni .... co wy macie za autko ze ma spory bagażnik jak na sportowe? .... no ja też w życiu kombi..... dlatego chciałam suva. .. tak pośrednio. ... bo o ile naszym samochodem uwielbiam jeździć o tyle przy 2 dzieci to trochę niepraktyczne zwłaszcza przy maluszki jak się nie ma z tyłu drzwi :p

reklama
Wiktorka wiem ze nie jestem w stanie mu zabronic jazdy na motorze chociaz przez zime spokoj bedzie i z synem bedzie siedzial bo tym nie pojezdzi:)

Do góry