reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beatko to miłego widzenia z Synkiem :-)
Ja jeszcze zakupów nie robię, no mam blokadę i nie jestem wstanie. Mam cały czas raptem pięć trzech- kurteczkę na polarku, dwa body, kocyk i butelkę...i reszta poczeka do lipca chyba. Mama już zaczyna gadać o zakupach, nawet mąż coś wczoraj o to pytał(ale o konkret bo o wózek) a ja na myśl o zakupach dla dziecka zaczynam się denerwować. Więc poczekają, nie spieszy się :-)
Aczkolwiek ciuszki to dostanę raczej w dużej część od przyjaciółki po jej bliźniakach a będę kupować raczej akcesoria i ewentualnie coś co wpadnie mi w oczy :-)

W ogóle to dziś rano miałam mega stresa, wstałam o 5 do wc, wracając wypiłam zimy sok i jak się położyłam do łóżka to po jakiejś chwili zaczęło mnie ni to skręcać, ni to boleć...tak baardzo nisko, że to nawet nie podbrzusze. Mam co jakiś czas takie jakby bóle w tych okolicach, że mnie raz czy dwa z pracy trzeba było odwieść bo nie byłam wstanie nic zrobić. Teraz tak nie bolało ale już miałam wizję skurczy porodowych.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień doberek :)
Ja teraz na szybko, bo mężu ma wolne i jakoś tak latamy sobie cały dzień po sklepach za ciuszkami ;)
Odezwę się pod wieczór, bo o 16:45 mam wizytę. [emoji7]
Matko! Jestem tak zdenerwowana, że ciśnienie mi podskoczylo do 150! A zawsze baaardzo niskie mam [emoji33][emoji27]

Modlę się, żeby zostało potwierdzone że to córeczka, [emoji23][emoji23]
Tylko mąż jakiś taki na luzie, wzial sobie specjalnie na tą okazję wolne ;)

Buziaki i do potem [emoji8][emoji8]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila nie mam pojecia co to za bole moze taki skurcz Cie zlapal...
Mnie tylko w niektore dni kłuje w podbrzuszu tak zakuje i puszcza ale to od kilkunastu tyg normalka...a co do zakupow póki co jest jeszcze czas dobrze ze masz opcje po kims to malo musisz dokupic:) ja po trochu potrzebne rzeczy dokupuje tak sobie dla poprawy humoru:)

reklama
Do góry