reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej moja jest z listopada i na noc dlugo pajace zakladalam. Na dzien body plus polspiochy/spioszki, potem spodenki.
Zobaczcie sobie na Allegro ubranka z Ewy Klucze (tj. Producent), mialam ich sporo, maja wlasnie body rozpinane, z tymi przez glowe na poczatku sie balam.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wesoła kobietka weszłam na ta stronę a tu NIESPODZIANKA u mnie w mieście spotkanie i RABATY :)
1464856694-1d1mld.jpeg

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

My zimą zawsze mamy w domu Tak do 22 stopni. I wydaje mi się ze wystarczy body z długim i pół śpiochy. A czapeczka w domu raczej nie potrzebna. Ale to tylko moje zadanie :)
A znacie już wszystkie płeć? Ja teraz byłam na badaniu w 19 tygodniu i nie chciało się pokazać. Następną wizytę mam w 23-24 tydzień. Ale bez usg. A kolejne badanie po miesiącu .i zastanawiamy się czy chcemy wiedzieć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam cały czas w wyobraźni ta magiczna chwilę jak się rodzi i mówią czy chłopak czy dziewczynka.. męża trochę ciekawość zjada Ale powoli go przekonuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My w domu tez ciepło więc chyba body i spodenki. Czapeczka w domu odpada nie ma co przegrzewac. A do łóżeczka śpiworek czy normalnie kołderka?

Do góry