reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry śpiochy dziś piękny upalny dzień śniadanko zjedzone trzeba troszke ogarnac mieszkanie i poleniuchowac na działce młoda ma rozłozona trampoline a ja na hustawce będe sie wylegiwac ma dopiero na 12.30 do szkoły to czasu mamy .BETKA współczuje remontu ale potem bedzie cieplutko i slicznie .Wczorsj byłam kupic mojej buty bo wszystkie okazały sie zamałe i przy okazji kupiłam dla małego w smyku pieluszki kocyk i taki pajacyk na zimę a jakie śliczne buciki na malutkiego były ale zgupiałam bo niewiedziałam jaki rozmiar mam kupic a i super koszula przed£uzona jak body moj mnie musiał wyciagac siła ze sklepu ha ha

Witam, ja do pracy wlasnie sie wybieram. Na dworze upal, a w pracy zimno i jak tu sie ubrac? Betka wspolczuje my tez niedawno skonczylismy remont to byla katorga. My tez mamy gazowe i piec indulcyjny dwufazowy. Przy 100 m zima placimy ok 300 zl a mamy po 21 stopni! Wiec jeśli moge wam doradzic to zainwestujcie w piec. Ja tez w kamienicy.mieszkam i ogrodka nie ma, czasami by sie przydal ale z drugiej strony my w domku jak na lekarstwo siedzimy.

My mieszkamy na 10 piętrze- najwyższym w bloku ;) szkoda, że nie można wychodzić na dach, bo byśmy sobie mogli tam poleniuchowac hehe ;)

Ewelinka dobry pomysł z tym dachem:) Moja tez sie rozchorowała gorączka i gardło:( maz z nia dzisiaj zostanie a ja do pracy sie zbieram ale mam lenia!! No i dzidz rano szalał i to tak porządne :)

Poziomki a jak twoja mała?

Hej dziewczyny, śniadanko zjedzone....ale upał od rana!!!! już 25 stopni!!
Wiktoria my będziemy mieć kondensacyjny dwufunkcyjny czy jakoś tak, ale do tej pory mieliśmy ogrzewanie kominkowe i było to uciążliwe bardzo dlatego jak dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy pierwsze co zrobić ogrzewanie:)

Dziś wizyta trzymajcie kciuki!!!!!! stresa mam:(

Hej dziewczyny, śniadanko zjedzone....ale upał od rana!!!! już 25 stopni!!
Wiktoria my będziemy mieć kondensacyjny dwufunkcyjny czy jakoś tak, ale do tej pory mieliśmy ogrzewanie kominkowe i było to uciążliwe bardzo dlatego jak dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy pierwsze co zrobić ogrzewanie:)

Dziś wizyta trzymajcie kciuki!!!!!! stresa mam:(
Betka nie ma co się stresować wszystko będzie dobrze maleństwo podrosło i napewno jest zdrowiutkie

reklama
Betka nie stresuj sie wszystko bedzie ok:) bedziesz miała usg? Pozdrów małego od internetowych ciotek:)

Do góry