reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry śpiochy dziś piękny upalny dzień śniadanko zjedzone trzeba troszke ogarnac mieszkanie i poleniuchowac na działce młoda ma rozłozona trampoline a ja na hustawce będe sie wylegiwac ma dopiero na 12.30 do szkoły to czasu mamy .BETKA współczuje remontu ale potem bedzie cieplutko i slicznie .Wczorsj byłam kupic mojej buty bo wszystkie okazały sie zamałe i przy okazji kupiłam dla małego w smyku pieluszki kocyk i taki pajacyk na zimę a jakie śliczne buciki na malutkiego były ale zgupiałam bo niewiedziałam jaki rozmiar mam kupic a i super koszula przed£uzona jak body moj mnie musiał wyciagac siła ze sklepu ha ha

Witam, ja do pracy wlasnie sie wybieram. Na dworze upal, a w pracy zimno i jak tu sie ubrac? Betka wspolczuje my tez niedawno skonczylismy remont to byla katorga. My tez mamy gazowe i piec indulcyjny dwufazowy. Przy 100 m zima placimy ok 300 zl a mamy po 21 stopni! Wiec jeśli moge wam doradzic to zainwestujcie w piec. Ja tez w kamienicy.mieszkam i ogrodka nie ma, czasami by sie przydal ale z drugiej strony my w domku jak na lekarstwo siedzimy.

My mieszkamy na 10 piętrze- najwyższym w bloku ;) szkoda, że nie można wychodzić na dach, bo byśmy sobie mogli tam poleniuchowac hehe ;)

Ewelinka dobry pomysł z tym dachem:) Moja tez sie rozchorowała gorączka i gardło:( maz z nia dzisiaj zostanie a ja do pracy sie zbieram ale mam lenia!! No i dzidz rano szalał i to tak porządne :)

Poziomki a jak twoja mała?

Hej dziewczyny, śniadanko zjedzone....ale upał od rana!!!! już 25 stopni!!
Wiktoria my będziemy mieć kondensacyjny dwufunkcyjny czy jakoś tak, ale do tej pory mieliśmy ogrzewanie kominkowe i było to uciążliwe bardzo dlatego jak dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy pierwsze co zrobić ogrzewanie:)

Dziś wizyta trzymajcie kciuki!!!!!! stresa mam:(

Hej dziewczyny, śniadanko zjedzone....ale upał od rana!!!! już 25 stopni!!
Wiktoria my będziemy mieć kondensacyjny dwufunkcyjny czy jakoś tak, ale do tej pory mieliśmy ogrzewanie kominkowe i było to uciążliwe bardzo dlatego jak dowiedzieliśmy się o ciąży postanowiliśmy pierwsze co zrobić ogrzewanie:)

Dziś wizyta trzymajcie kciuki!!!!!! stresa mam:(
Betka nie ma co się stresować wszystko będzie dobrze maleństwo podrosło i napewno jest zdrowiutkie

reklama
Betka nie stresuj sie wszystko bedzie ok:) bedziesz miała usg? Pozdrów małego od internetowych ciotek:)

Do góry