reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Agica juz lepiej ale wczoraj ciagle 39. Na szczęście dzis juz tylko stan podgorączkowy, ostatnie leki dałam o 2 w nocy. Chyba zabkuje bo ślini sie jak Mops.

Betkaa remont to masakra ale jaka ulga z ogrzewaniem bedzie:)
Trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.

Patriszia a Ty nie pomyliłaś wątków? 7 mc to nie u nas:)

My siedzimy w domu bo maluch gorączkuje, M juz lepiej ALE jeszcze nie czuje sie najlepiej[emoji41]
Czekam bo za godzinę przywiozą mi zakupy.
Głowa mnie boli znowu od dwóch dni dni

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

A ja mam centralne w domu i wiek wieków w centralnym palili chłopaki, brat mąż... A tu czeka mnie nauka tej jakże istotnej sztuki gdy zostane w domu z dzidza sama... Oj..ciężki los matki... [emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poziomki witaj z klubie z tym bólem głowy :-\ ja musiałam wrócić do jednej małej kawy w południe bo inaczej robiło się fatalnie. Jakiś wielkich wyrzutów nie mam, że pije tą jedna kawę, w końcu nie można przesadzać :-)

A miałam Wam napisać, że w jeden piersi w nocy mi chyba coś się pojawiło bo obudziłam się ok 5 z mokrą plamą dokładnie na wysokości sutka...czy to może być już coś ala siara? Czy lepiej zgłosić to gin jak będę?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry