reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Poziomki hahaha wezzz:D ja dopiero tu zajrzalam od wczorajszego wieczora dzis wstalismy i maz jak zobaczyl moją minę srającego kota to wymyslil wyjazd nad morze wiec pojechalismy...ani koca ani lezaka w dlugich spodniach ciazowych sie wybralam jestem tak padnięta ze padlam na lozko...

reklama
Stwierdzilam ze musze miec lezak nastepnym razem i cos do zacienienia nie moglam z tylkiem usiedziec na plazy tak mi bylo niewygodnie

Poziomki ale cudna i jaka malusia:) mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje:)

Betka ja tez chce nad morze! Następnym razem kochana w piasku dziury na brzuch i piersi sobie wykop jedyna szansa coby na brzuchu poleżeć :)

A my grilujemy dzisiaj karkóweczka i kaszanka juz gotowe zapraszam:)

Mój małż też ledwie zipie od kilku dni, uciekła wczoraj do mamy na wies od niego, bo już nerwowo nie wytrzymałam, ale dziś wrocilam... A mogłam jeszcze zostać... Dzis się nie odzywa;)

Agica dobry pomysł w sumie...tyłek bolał idźcie w cholere:D Smacznego ! grillowania:)

ewelinka no to mogłaś zostać na dobre by Ci to wyszło niż się wkurzać hehe
jakbym miała do kogo to chętnie pojechałabym na wieś i tam siedziała dziś jechaliśmy i tylko wzdychaliśmy, bo nawet działki nie mamy tylko bloki miasto osiedle...

Zazdroszczę działki...ja też dzis poleniuchowałam nie powiem:)
Betka tez mieszkam w blokach masakra ale 3 lata temu przez kolezanka sprzedawała działke po ojcu i nikt niechciał kupic za blisko drogi a my kupilismy posadzilismy thuje i teraz nikt nas nie widzi mozna smiało leniuchowac moze i u was sa takie działki obok bloków moze warto sie rozejrzec?

reklama
Wiesz tylko my mieszkamy w kamienicy teraz w czerwcu zakladamy ogrzewanie sobie sami gazowe remont przygotowanie pokoju ocieplanie i bysmy finansowo niewyrobili ale w przyszlosci napewno na ogrodkach dzialkowych tu nawet blisko osiedla cos kupimy... To fajnie Ci się udało, niewazne gdzie wazne zeby miec gdzie sie polozyc pogrilowac itd:) a jak bedzie dziecko to w szczegolnosci:)

Do góry