reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Pola czyli wszystko dobrze tak? :-) Cieszę się, że napisałaś bo cały czas chodziłaś mi po głowie :-) :-)

Co do strojów to ja widziałam super tankini ciążowe :-) zasłania ładnie brzuszek jak ktoś nie chcę Go opalać :-)
Ja siedziałam dziś na działce z moja ciążowa poduszką :-) kocham ją!! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Swistak, poszukaj u siebie rehabilitanta który przykleja plastry, bądź rozmasuje Ci plecki u mnie ból jest aż w pośladek i promienieje na nogę, tez siedząc często zapominam potem wstać nie mogę nie mówiąc o zrobieniu kroku... W przyszłym tyg ma mi ten plaster naklejac ma działać jak akupunktura czy coś... o_O

Tak dziewczyny jest już wszystko stabilnie ;)

Pozxiomki, uwielbiam nich bodziaki! Zazdraszczam [emoji6] pajac też super na chłodniejsze dni.

O widzicie, byliśmy dzisiaj na zakupach nad morze dla małego i męża a sobie stroju nie kupiłam, w ogóle o tym zapomniałam, jutrto muszę zmierzyć ten co mam, msm nadzieję wejdę...

Mnie znowu brzuch od środka boli, uczucie jakbym się poparzyla. A to ból u góry, pod cyckami,gdxue mi teraz jelita czy coś tam powędrowało, po prostu czuję, że mi skórę rozsadzi.... oj nie wiem co będzie dalej, bo już czuje, że mi skóry zaczyna brakować...

Jestem padnieta, nogi trochę spuchly, jednak cały dzień bez leżenia swoje zrobił.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Poziomki rwa, ale zaczęło się przed ciążą i chyba ogólnie ona na to nie wpływa a sam fakt ułożenia ciała w sposób odpowiedni, jest Poprostu trudniej...
Dlatego w tamtym roku jeszcze z chodakowska i mel b wyczynialam cuda i figurę miałam cudowną, tak teraz nie jestem w stanie prostego ćwiczenia na nogi wykonać :/
I pojawił się okropny cellulitis....
A tak dla podlamania wpisałam sobie w Google "tankini ciążowe"... Nie polecam osoba o słabych nerwach... Same modelki z doklejanymi brzuszkami :) tak sądzę i tego się trzymam!

Aha i buzię smarować trzeba jak najwyższym filtrem nawet pod makeup'em ponieważ może pojawić się ostuda a to wygląda okropnie. I z doświadczenia więcej ciężarnych klientek było pt" poproszę jakiś dobry korektor" niż " doradzi mi pani krem z UV?" wiec, Polak mądry po szkodzie.

Pamietam jak sie stresowałam jak zareaguje moja córka na wieści o rodzeństwie a ona oszalała:) jak tylko ma chwile to siedzi w internecie i szuka. Juz ma wybrany ulubiony wózek, wanienkę nawet termometr do wody:) ostatnio maz pozwolił jej cos kupić no i dzisiaj przyszło:) Takie malusie i słodziusie juz zapomniałam jakie maleńkie sa pierwsze ubranka
Mamy podobnie
Mój sie często mnie pyta jak ja ogarniam dzieci i jego. Zawsze mu odpowiadam ze nie mam wyjścia bo nie mam zony która to za mnie zrobi
Poziomki skąd Ty bierzesz te teksty?

Dzien dobry a co tu dzis takie pustki chyba ta piękna pogoda wszystkich wygoniła na spacery i wycieczki miłego dnia życze

reklama
Ja leżę z maleństwem na klatce piersiowej bo ma gorączkę, na szczęście spada.

Oglądaliśmy zdjęcia ze szpitala i powrotu do domku
1463923782-cyndir.jpeg

Mowię do starego( nadal w stanie agonalnym) zobacz ile przytyłeś przez ostatni rok a on mi na to ze każda ciaza inna[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry