reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No i jestem nasmialam sie jak poczytalam o mężach walka o zycie, ja dzis tez mowie nic nie robie wczoraj te okna lazienka wyszorowana dzis ja na zakupki a mąż chcąc nie chcąc obiad zrobił bo by przymarł z głodu:)kupilam sobie strój kąpielowy jestem walnięta ale na moje cycki teraz idealny potem bym zalowala to se kupiłam:)
Dzis jestem spiaca taka niedorobiona.
Ja mam dwa koty jedna 10 letnia ktora chrapie jak dziad a druga kotka 3 letnia i mloda dzis nocka na dworzu bo nie chciala wrocic z podworka a teraz spi jak zabita w domku najgrzeczniejszy kotek swiata:D

Betka to pożycz bo moja mnie na basen ciągnie a ja w stary raczej sie nie wbije:) posprzątałam troche ale tak bez szału i zjadam magnuma orzechowego:) córa ma ferie za tydzien i gdzies bym sie ruszyła chetnie, do Polski bilety drogie:( Walia chodzi mi po głowie podobno piękna:)

o taki, wzięłam bo ma szerokie ramiączka i nie jest wogóle usztywniany a ja teraz takie lubię

Załączniki

• DSC_0022.JPG
    DSC_0022.JPG
    866 KB · Wyświetleń: 82
Agica ok pożyczę nie ma sprawy:) tylko mój jest wieelki:D tzn góra
No bilety są dość drogie, może popatrz na grouponie jakieś fajne są czasem wycieczki i za dobrą cenę:)

Betka superowy tez lubię szerokie ramiączka:) tez sobie taki kupie:) w poprzedniej ciazy jak juz byłam ogromna i kręgosłup mi wysiadał to ulgę czułam tylko w basenie:)

reklama
Betka chłop jak musi to wszystko zrobi[emoji23]
Śliczny ten strój:)

Mojego na basen sie nie da wyciągnąć:( Nie to ze pływać nie umie bo był ratownikiem, poprostu mu sie znudziło [emoji17] muszę go pourabiac.
Teraz dzieciaki maja tydzień wolnego to jest "umierający" Heh

Agica oooo dobrze gadasz z tym magnumem [emoji4]
My tez myślimy o walii śle w wakacje raczej. Zobaczymy czy ciaza pozwoli.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry