reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Betka dzięki mieta ok ale imbir fuj fuj fuj.Ktos mi kiedys powiedział ale nie wiem na co to było woda mieta cytryna i natka pietruszki?

reklama
Teraz na internecie wyczytałam ze to pomaga przy wymiotach ale rozne sa opinie .Nieważne ,ale wydaje mi sie ze coraz mniej tu nas pisze dziewczyn

no też zauważyłam,że nie widać niektórych dziewczyn tu które pisały niedawno codziennie hmm...

Czasami tak bywa ale niewarto nad tym sie rozczulac moze brak czasu albo inne rozne sprawy jak beda miały ochote i czas podziela sie z nami swoimi nowinami

Witam :) jesli o mnie chodzi to faktycznie czasu brak :( ja tez mam zgage mi pomagaja czasami banany, ale cudownego sposobu nie znalazłam ktory bedzie zawsze dzialac. Ucze sie z nią zyc :(

reklama
To tylko kilka mc :) i przejdzie .... w 1 ciąży miałam notorycznie od 5 mc mam nadzieje ze tym razem pojawi się później i rzadziej.... ale jak początek był całkiem inny u chłopaków tak teraz coraz podobniej reaguje ... młodszy tez juz ssie ze mnie ile wlezie bo juz mam anemię I musze dodatkowe żelazo łykać :/ no ale jeśli ma to się równać z równie łatwym 2 porodem to jestem za ;)

Do góry