reklama
Agica:)
Fanka BB :)
Ale sie uśmiałam z własnej głupoty przegrałam sie w bikini!!! Wysmarowalam olejkami, kocyk rozłożyłam i chciałam tył sobie poopalać ale zapomniałam ze brzuchol juz wielki i nie dam rady sie na nim położyć! A z przodu sie nie odpalam bo sie plam boje, ja i tak cała w piegach jestem ale sie nie poddaje lecę po moja poduchę do spania moze cos wymyślę
poziomki
mama 00 08 11 13 15
U nas dziś pomidorówka z wczorajszego rosołu co by tradycji było za dosc[emoji23]
Agica ja tez często zapominam a na łożku nadal śpię na brzuchu, na kocyku pewnie już nie dałabym rady:/
Głowa mnie tak boli ze już mam dosc[emoji24][emoji24][emoji24]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Agica ja tez często zapominam a na łożku nadal śpię na brzuchu, na kocyku pewnie już nie dałabym rady:/
Głowa mnie tak boli ze już mam dosc[emoji24][emoji24][emoji24]
a nie mam 0 RH + i chłop też
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Chłopa i tak zawsze traktują jak domniemanego ojca [emoji23][emoji23]
Ostatnia edycja:
Agica:)
No to współczuje Poziomki mi jak głowa boli to agresor sie włącza i wydzieram sie na rodzinkę strasznie, zazwyczaj po tabletkach przechodzi a teraz to kiepsko Tesciowa mi amol przywiozła, skronie smarować kazała, zimne okłady przykładać i czasami naprawdę działa męża do pl sklepu wyślij moze Tobie tez pomoże
reklama
betkaa88
Ja chyba jutro się tak polenię, wstałam planów nie miałam na dziś ale to zakupy obiad trochę dom ogarnąć i tak minęło a zaraz idę do dermatologa bo kazała mi przyjść w drugim trymestrze a ja całkiem zapomniałam, trochę się obawiam...:/