reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry śpiochy,

My nawet dziś pospaliśmy, po wczorajszej pobudce o 3:30, 6:30 to niezły wyczyn.

Młodsza koza mnie trenuje chyba na nocne wstawanie :-p

Ja mam teki mega ostry nóż z Lidla ale jeszcze się nim nie pociełam ;-) ;)

reklama
Dzien dobry wam.u mnie dzisiaj tez piekna pogoda.a mnie dopadla chyba alergia kicham oczy lzawia do tego jakas wysypka.zapomnialam wczoraj spytac sie lekarza czy mozna cos brac na alergie.wy cos bierzecie mozecie cos poradzic?.zaplanowalam na dzisiaj lepienie pierogow .zaraz biord sie do pracy bo pewnie pol dnia zejdzie .dla armi narobic to trzeba sie nameczyc hehe

Dzien dobry kochane, piatek dzisiaj! Pogoda piękna mam nadzieje ze cały weekend taki bedzie
Marlenka powodzenia z pierogami ja dzisiaj po angielsku smażona ryba z frytkami wiem średnio zdrowe ale jak to mówi moja córka chyba wybuchnę jak nie zjem:)

Dzien dobry wam.u mnie dzisiaj tez piekna pogoda.a mnie dopadla chyba alergia kicham oczy lzawia do tego jakas wysypka.zapomnialam wczoraj spytac sie lekarza czy mozna cos brac na alergie.wy cos bierzecie mozecie cos poradzic?.zaplanowalam na dzisiaj lepienie pierogow .zaraz biord sie do pracy bo pewnie pol dnia zejdzie .dla armi narobic to trzeba sie nameczyc hehe

W ciąży bez konsultacji z lekarzem możesz pić wapń, ale nie więcej niż 1000 mg na dobę (nadmiar wapnia, szczególnie w połączeniu z witaminą C, może spowodować kamicę).

hello puźnym porankiem lub wczesnym południem:happy2:. U nas też pogoda super.
Marlenkaxxx - miłka ma racje bez konsultacji z lekarzem to w ciąży lepiej nic nie bierz na własną rękę.

Ja od rana zabiegana. Zakupy zrobione, obiad przygotowany , ciasto z rabarbarem (wracając do wczorajszego wątku) się piecze. i już zaczyna pachnąc:rolleyes:

reklama
Do góry