reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Niee. Wytrzymam.
Ja tu ani tu nie zawiozlabym kota konajacego, (którego nie mam):huh:

teraz oparzylam się w palca u drugiej ręki, i myślę sobie. dobrze ze ja swoje dziecko bezpiecznie zawiodłam i przywiozłam z pezedszkola

reklama
Tola normalne jesteś zagrożeniem dla siebie samej :-) lepiej usiądź i poczekaj aż zagrożenia miną :-) :-) :-)
A mi się chyba udało znaleźć detektorem tętno dziecka :-) odgłos swojego już znam doskonale a to jest chyba dużo szybsze ale cicho słychać było :-) zobaczymy za kilka dni :-)
Wracając z tego spaceru po 18:30 przed klatką zobaczyłam dwie jakiś babki i się wystraszyłam, że to może kontrola... później uznałam, że chyba jedna już kilka razy widziałam ale jakoś tak wiecie... przeszłam obok nich ale stres załapałam :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miłka no tak bo to rośnie bywa :-) chociaż teoretycznie mając umowę na czas nieokreślony i pracując w budżetówce mniej się jej można obawiać ale.....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poziomki nie mam tv, na telefonie dłużej by mi zeszło myślenie nad tym co zobaczyć niż samo oglądanie.
Chociaż dziecko mnie prosi o Willy wonke. I będzie trzeba zobaczyć.

reklama
Właśnie ja ten nóż kupiłam w poniedziałek i użyłam go pierwszy raz. I już się przekonałam że każdy test kończy się raną, tylko pokre tak bardzo?
A tekst typu ; mąż śpi dziecko śpi mam woeczor dla siebie idę chyba spać. Jest z najwyższej półki. Ja wstałam się pooglądać czy żyje i idę w kime.

Do góry