reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wyszły?
Drogie koleżanki ostrzega przed Tą co mówiła że to łatwizna, otóż nieee.
W załączniku moje początki. Już jest przy końcówce ale było ciężko.

Aha Uwaga!
Zdjęcia są drastyczne, jeżeli ktoś.jest wrażliwy proszę nie ogladac.
Ps. To nie jest swiniobicie. DSC_000001.JPG

Załączniki

• DSC_000001.JPG
    DSC_000001.JPG
    862,4 KB · Wyświetleń: 95
Dwa pierwsze zawinłam po swojemu i wyglądaja Upośledzone ale pozostałe zawijałam z Google i jest ok chyba. Zostało mi panierowanie, z palcem inwalida Idzie ciężko, ale na przod

Załączniki

• DSC_0784.JPG
    DSC_0784.JPG
    775,5 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Tola coś Ty zrobiła sobie z tym palcem jak to zrobiłaś!!!!???? no ładnie tylko krokiety a krew się polała...

Betka niestety chęci mam sporo aby Cie poczestowac, ale w Brodnicy będę w lipcu. Chyba to niedaleko od Ciebie? Palec wisiał przez 2 sek później go dopasowałam i zawinłam w ręcznik papierowy. Kwi mało, ale palec nadaje się do szycia bo zwyczajnie wisi. Blllleh.

Zaczęło od.wrzucenia mięsa do gara, później nóż mi zszedł z pietruszki. Kurka dziewczyny wygląda to bardzo źle. Ale w naszym "szpitalu" nie szyja, więc 30 km nie pojadę, zobaczymy. Na razie w ogóle nie boli. Dziwne bardzo.

reklama
hmm jak rana głeboka to będzie Ci sie kiepsko goić, może chociaż Ci takim specjalnym plastrem złapią, żeby rana się nie rozchodziła

Do góry