reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wyszły?
Drogie koleżanki ostrzega przed Tą co mówiła że to łatwizna, otóż nieee.
W załączniku moje początki. Już jest przy końcówce ale było ciężko.

Aha Uwaga!
Zdjęcia są drastyczne, jeżeli ktoś.jest wrażliwy proszę nie ogladac.
Ps. To nie jest swiniobicie. DSC_000001.JPG

Załączniki

• DSC_000001.JPG
    DSC_000001.JPG
    862,4 KB · Wyświetleń: 102
Dwa pierwsze zawinłam po swojemu i wyglądaja Upośledzone ale pozostałe zawijałam z Google i jest ok chyba. Zostało mi panierowanie, z palcem inwalida Idzie ciężko, ale na przod

Załączniki

• DSC_0784.JPG
    DSC_0784.JPG
    775,5 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Tola coś Ty zrobiła sobie z tym palcem jak to zrobiłaś!!!!???? no ładnie tylko krokiety a krew się polała...

Betka niestety chęci mam sporo aby Cie poczestowac, ale w Brodnicy będę w lipcu. Chyba to niedaleko od Ciebie? Palec wisiał przez 2 sek później go dopasowałam i zawinłam w ręcznik papierowy. Kwi mało, ale palec nadaje się do szycia bo zwyczajnie wisi. Blllleh.

Zaczęło od.wrzucenia mięsa do gara, później nóż mi zszedł z pietruszki. Kurka dziewczyny wygląda to bardzo źle. Ale w naszym "szpitalu" nie szyja, więc 30 km nie pojadę, zobaczymy. Na razie w ogóle nie boli. Dziwne bardzo.

reklama
hmm jak rana głeboka to będzie Ci sie kiepsko goić, może chociaż Ci takim specjalnym plastrem złapią, żeby rana się nie rozchodziła

Do góry