reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja dzisiaj od paru dni wkońcu sobie pojadłam mamusia dzis mi zrobiła łazanki domowe robione pycha musze ja namowic zeby jutro zrobiła kopytka mniam ale nie wiem co jest chodzi za mna ostatnio szparagówka musze gdzies ja dorwac i ugotowac

reklama
U mnie też dziś ładnie słonecznie od rana...ja wróciłam właśnie z tych ćwiczeń dla kobiet w ciąży na mojej siłowni i Wam powiem, że się zastałam przez te dwa msce masakra...:/ bez kondycji prawie, zajęcia są we wtorki i czwartki i postanowiłam już chodzić regularnie:) tam fajnie bo jak zaczynamy kończą mamuśki z bobasami kilkumiesięcznymi a dziewczyny która prowadzi córeczka całe Nasze zajęcia leży sobie i gaworzy:D
Obiad zjadłam odpocznę i wyruszam na spacer bo szkoda siedzieć w domu w taką pogodę...
Mi się kręci w głowie już coraz częściej w dusznych pomieszczeniach dostaję szału i mi słabo...się dzieje już

swistak jak będziesz miała kopytka to się podzielisz ze mną?
Wiktorka a co ktoś na zastępstwo miał przyjść i nie dotarł?

poziomki - chyba zawiodła moja pisownia tudzież interpunkcja. W domu mam szpital jak obie chore, plus chłop łazi i zrzędzi, że katarek ma :-p Nikt się z nas w szpitalu nie meldował. :no2:

Miłka właśnie przeżyłam takiego chorego chłopa masakraaaa .Beatka bardzo chętnie wpadaj jutro to zrobi mamuska wiecej bedzie na sobote podsmażone sa pychota.Mamuśke to mam wielkie złoto ugotuje przypilnuje core jak potrzeba z reszta tak jak i tata bo teście to już masakra zero pomocy i przedewszystkim maja bardzo stare poglady masakra wiec dobrze ze mieszkaja ponad 50km od nas i mam swięty spokój

Ja też wybrałam się na spacer :-) najpierw z koleżanka i wózkiem a później sama :-) wpadłam do starej pracy na pogawędki i już czułam, że mi się niedobrze robi więc weszłam do sklepu po coś do jedzenia..o teraz siedzę na ławce i jem coś ala bułka z nadzieniem :-) i już chyba czas do domu bo sporo mnie nie było :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tola ja napewno nie bo ja nawet naleśników do krokietów żeby się nie łamały nie umiem zrobić:D wyszły Ci?

Do góry