Ela Iguokundia
Fanka BB :)
No niewiele nas zostało, mnie miną termin dni temu....U mnie cisza... Bez zmian i jak mam być szczera to więcej objawów porodowych miałam ze 2 tygodnie temu niż teraz. Chociaż wczoraj przy podtarciu po siku miałam troszkę krwi, tzn. Śluz zabarwiony na różowo... A jak usiadłam na toaletę to poczułam jakby mi coś wyleciało, spojrzałam i wydaje mi się ze mógłby to być ten cały czop... Ale tak jak juz kiedyś wcześniej napisałam, ja tak bardzo chciałabym juz urodzić ze symptomów wypatruje wszędzie.... Wiec kto wie kiedy ten mój synuś zdecyduje się opuszczenie brzuszka!
Życzę każdej z was udanego weekendu.
Lenati i Deam sercem jestem z wami! Trzymajcie się kobietki, wszystko będzie dobrze!
Każdej nierozpakowanej życzę abyśmy się w końcu przywitały osobiście z naszymi dziećmi
A każda która już urodziła niech się delektuje każda spędzona chwila ze swoim dzidziusiem
Dobranoc
Życzę każdej z was udanego weekendu.
Lenati i Deam sercem jestem z wami! Trzymajcie się kobietki, wszystko będzie dobrze!
Każdej nierozpakowanej życzę abyśmy się w końcu przywitały osobiście z naszymi dziećmi
A każda która już urodziła niech się delektuje każda spędzona chwila ze swoim dzidziusiem
Dobranoc