reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Lenati to jakoś długo Ci ten termin przesunęli.

Julisia i tak wytrwała jesteś.

Dream powodzenia jutro na tym ktg no chyba że w nocy zaszalejesz :-)

Dbdg uszy do góry 3mamy kciuki

Ostatnia edycja:
Hej :)

Wieki mnie u was nie było. Więc na początek gratuluję wszystkim rozpakowanym mamom :) niech dzieciaczki zdrowo rosną.

U nas też jakoś powoli leci. Wczoraj zakończyliśmy wymianę mebli i narożnika. A dzisiejsza noc to był koszmar cała trójka nie spała do 6 rano i jestem niczym zombi.

W piątek mieliśmy wizytę patronażową mamy podejrzenie wzmożonego napięcia u Emilki. Więcej dowiemy się 15 w poradni patologii. W piątek E ważyła 2300, a M 2020. Słabo idzie nam przybieranie, ale niestety u nas spory problem jest ze ssaniem. Dziewczynki mają mało si nie umieją połączyć ssania z przelykaniem i w efekcie większość ląduje na pieluszce.

Widziałam, że pisałyście o zaniknięciu akcji porodowej na widok szpitala. Ja też tak miałam z J ;)

Trzymam kciuki za szybkie porody kolejnych gotowych do rozpakowania :)

Pozdrawiam!
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Lenati to jakoś długo Ci ten termin przesunęli.

Julisia i tak wytrwała jesteś.

Dream powodzenia jutro na tym ktg no chyba że w nocy zaszalejesz :-)

Dbdg uszy do góry 3mamy kciuki
Zuzka jest mala stad ten termin z usg. Do 20tc termin z usg byl na 17.10 ( z om na 16 ) potem zwolnila delikatnie i mielismy z usg na 21-22.10 . az tu nagle wizyta w tamtym tyg w czwartek i mloda tak zwolnila ze na 11.11 - wychodzi z usg 34 tc .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Lilo pozdrawiamy i powodzenia :-)

Lenati ale mam nadzieję ze nie dadzą Ci tyle przenosić. Moja przyjaciółka ze względu na tarczycę jak była po terminie usłyszała to samo że jeszcze ma miesiąc do porodu. Na szczęście zainterweniował lekarz prowadzący. 3mam kciuki z Maleńką. Ps usg nie zawsze mówi prawdę

Lenati mi tez sie termin przesuna z usg :/ bo junior cos mały ale nie martw sie pewnie wyjdzie wczesniej :)
Annie Tass gratulacje :)

Dbdg ty jutro masz cc? :) trzymam kciuki

Julisia oby zaczęło się samo &&&&

Lilio masz co robić z trójeczką. &&& żeby dziewczynki nauczyły się ssać i przybierały ładnie.

Podziwiam wszystkie z zaplanowanymi cc :) tak wiedziec kiedy i isc tak nastawionej do szpitala ja bym miała pełne gacie :-D a tak czekam czekam az mnie zaskoczy :)

Plan na jutro spakować torbe :)

reklama
No mam nadzieje ze do 11.11 chodzic nie bede ;-) . raczej nie mozliwe zeby mnie tyle trzymali. Bardzo nam zwolnila i to martwi gina .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Do góry