reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

No mam nadzieje ze do 11.11 chodzic nie bede ;-) . raczej nie mozliwe zeby mnie tyle trzymali. Bardzo nam zwolnila i to martwi gina .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Wiesz może się ruszyła a waga z usg jest szacunkowa. A ile teraz waży? U mnie było 2350 to był chyba 34 tydzień , a 3 tyg później już 3100, a lekarz mi powiedział, że pewnie waga wyjdzie po środku

reklama
Nudzę się niemiłosiernie. Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Jakaś niespokojna jestem. Nigdy nie byłam w szpitalu... [emoji24]
Jutro rano masz się stawić?

Zuzka jest mala stad ten termin z usg. Do 20tc termin z usg byl na 17.10 ( z om na 16 ) potem zwolnila delikatnie i mielismy z usg na 21-22.10 . az tu nagle wizyta w tamtym tyg w czwartek i mloda tak zwolnila ze na 11.11 - wychodzi z usg 34 tc .
Ale nie powinni patrzeć na to co usg pokazuje, a na termin z OM. Nie daj tak przenosić Zuzy, bo będzie ze starym łożyskiem, niedotleniona i w ogóle. Nie zgadzaj się...

Podziwiam wszystkie z zaplanowanymi cc :) tak wiedziec kiedy i isc tak nastawionej do szpitala ja bym miała pełne gacie :-D a tak czekam czekam az mnie zaskoczy :) Plan na jutro spakować torbe :)
Hehe, tak się łatwo mówi, czeka się i czeka na to zaskoczenie, a ono nie nadchodzi :-D Hahaha A torbę spakuj, u Ciebie to już widzę leci 38tc... także generalnie ciąża donoszona :-)

Lenat nie martw sie ja m-c temu przytylam 3kg a na malego weszlo 0,5 kg tylko i wazyl 1818, a teraz w 37 tyg dzis bylam na wizycie i przytyl ponad 1kg i wazy 2900
a ja przytylam 1700 i roznie naprawde z tym bywa, sama sie martwilam ze jest malutki a tu 1kg przpakowal:szok:

Do listopada nosic nie bede :) , boja sie o krazenie , przeplywy stad te kontrole. Wczoraj juz chcieli mnie na oddzial klasc i mysleli ze cc bedzie bezpieczniejsza itd. Ale nie ma zagrozenia . tetno ok przeplywy tez. Musimy sie pilnowac i czekac az zexhce wyjsc. Ze bedzie drobna to wiemy od poczatku . jutro bedzie moj lekarz i bede nim rozmawiac . bo skoro on sie martwi to moze faktycznie bedzie lepiej dla Zuzy jak przyjdzie na swiat juz

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Cześć Dziewczynki,
oczywiście zaczynam od gratulacji dla rozpakowanych kooolek :)
Tym, które marzą o porodzie życzę rychłego rozpakowania, a ty które mają jeszcze czas życzę, by szczęśliwie doczekały nieumęczone porodu.

U nas niestety się porobiło. Niestety od 3 dni moje ciśnienie plasuje się w górnej granicy normy i powoli zaczyna je przekraczać. Raz jest 138/88 a za chwile 144/93. Dziś przez chwilę skoczyło mi i wynosiło 170/104 po konsultacji z ginem (telefonicznej) dostałam polecenie stawienia się jutro w szpitalu z manelami. Jest szansa, że nie będę zostawała ale przygotowana mam być. Nie wiem już czy to dzieje się coś z organizmem czy tylko moja styrana psycha tak działa na to ciśnienie. CC mam umówione na 20.10 ale coś mi mówi, że rozprują mnie wcześniej.

Do tego wciąż ścierpnięta prawa ręka i ewidentnie mocniej spuchnięta prawa noga mnie martwią.

reklama
Lenati 3mam kciuki za jutrzejsza wizytę i czekam na wieści.

Dagapio powodzenia jutro w szpitalu daj znać na ile będziesz umiała. A co sugerują lekarze?

Do góry