reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

No mam nadzieje ze do 11.11 chodzic nie bede ;-) . raczej nie mozliwe zeby mnie tyle trzymali. Bardzo nam zwolnila i to martwi gina .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Wiesz może się ruszyła a waga z usg jest szacunkowa. A ile teraz waży? U mnie było 2350 to był chyba 34 tydzień , a 3 tyg później już 3100, a lekarz mi powiedział, że pewnie waga wyjdzie po środku

reklama
Nudzę się niemiłosiernie. Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Jakaś niespokojna jestem. Nigdy nie byłam w szpitalu... [emoji24]
Jutro rano masz się stawić?

Zuzka jest mala stad ten termin z usg. Do 20tc termin z usg byl na 17.10 ( z om na 16 ) potem zwolnila delikatnie i mielismy z usg na 21-22.10 . az tu nagle wizyta w tamtym tyg w czwartek i mloda tak zwolnila ze na 11.11 - wychodzi z usg 34 tc .
Ale nie powinni patrzeć na to co usg pokazuje, a na termin z OM. Nie daj tak przenosić Zuzy, bo będzie ze starym łożyskiem, niedotleniona i w ogóle. Nie zgadzaj się...

Podziwiam wszystkie z zaplanowanymi cc :) tak wiedziec kiedy i isc tak nastawionej do szpitala ja bym miała pełne gacie :-D a tak czekam czekam az mnie zaskoczy :) Plan na jutro spakować torbe :)
Hehe, tak się łatwo mówi, czeka się i czeka na to zaskoczenie, a ono nie nadchodzi :-D Hahaha A torbę spakuj, u Ciebie to już widzę leci 38tc... także generalnie ciąża donoszona :-)

Lenat nie martw sie ja m-c temu przytylam 3kg a na malego weszlo 0,5 kg tylko i wazyl 1818, a teraz w 37 tyg dzis bylam na wizycie i przytyl ponad 1kg i wazy 2900
a ja przytylam 1700 i roznie naprawde z tym bywa, sama sie martwilam ze jest malutki a tu 1kg przpakowal:szok:

Do listopada nosic nie bede :) , boja sie o krazenie , przeplywy stad te kontrole. Wczoraj juz chcieli mnie na oddzial klasc i mysleli ze cc bedzie bezpieczniejsza itd. Ale nie ma zagrozenia . tetno ok przeplywy tez. Musimy sie pilnowac i czekac az zexhce wyjsc. Ze bedzie drobna to wiemy od poczatku . jutro bedzie moj lekarz i bede nim rozmawiac . bo skoro on sie martwi to moze faktycznie bedzie lepiej dla Zuzy jak przyjdzie na swiat juz

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Cześć Dziewczynki,
oczywiście zaczynam od gratulacji dla rozpakowanych kooolek :)
Tym, które marzą o porodzie życzę rychłego rozpakowania, a ty które mają jeszcze czas życzę, by szczęśliwie doczekały nieumęczone porodu.

U nas niestety się porobiło. Niestety od 3 dni moje ciśnienie plasuje się w górnej granicy normy i powoli zaczyna je przekraczać. Raz jest 138/88 a za chwile 144/93. Dziś przez chwilę skoczyło mi i wynosiło 170/104 po konsultacji z ginem (telefonicznej) dostałam polecenie stawienia się jutro w szpitalu z manelami. Jest szansa, że nie będę zostawała ale przygotowana mam być. Nie wiem już czy to dzieje się coś z organizmem czy tylko moja styrana psycha tak działa na to ciśnienie. CC mam umówione na 20.10 ale coś mi mówi, że rozprują mnie wcześniej.

Do tego wciąż ścierpnięta prawa ręka i ewidentnie mocniej spuchnięta prawa noga mnie martwią.

reklama
Lenati 3mam kciuki za jutrzejsza wizytę i czekam na wieści.

Dagapio powodzenia jutro w szpitalu daj znać na ile będziesz umiała. A co sugerują lekarze?

Do góry