reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dziewczyny widze ze atmosfera staje sie delikatnie napieta :-) kazda z nas zdaje sobie sprawe ze juz blizej jak dalej ja tez chodze jak z jajem chociaz jeszcze 4 tyg do terminu.

Tez macie czasami takie chwilowe skurcze w pachwinie ze ryczec sie chce??? bo ja nie wiem co to, juz od m-ca sie to dzieje :-(

reklama
Gratulacje, dla wszystkich szczęśliwych mam!

Rozpakowujecie się na potęgę a ja mam termin na 27.10 i sama nie wie czy nie zostanę wdwupaku sama ;)

Tez jesteście w tych ostatnich tygodniach tak niespokojne? Ja bardzo się martwię choć sama nie wiem dlaczego :(

Witam wieczorkiem
Dzień minął bez większych niespodzianek. Plecy zaczęły bolec ale dopiero po 17tej. Wzielam pyralgine...ale tym razem nie pomoglo tak jak wczoraj. Ból się nasila. Poskakalam na piłce i nic nie pomogło. Ale na razie aż tak nie boli. Poleże na lewym boczku i może niunia się przeniesie w inne miejsce. Położna stwierdzila że im blizej porodu może być coraz gorzej. Byle do 8 pazdziernika. Mam wtedy wizytę u gina. Zobaczymy czy coś do tego czasu ruszy.

Akatsuki, dolga, monia.jadzia GRATULACJE !!!!!

Eli i jak. Rozwinęło się coś?

A mój M był na kontroli i L4 do 30.10,, skierowanie na rehabilitację.
Zjadlabym coś dobrego...

Ja po wizycie. Lekarz po badaniu stwierdził że faktycznie dupka nieźle się rozpycha i stąd to uczucie, ale rozwarcia nie mam uff

Płytki znów poleciały. Jak tak dalej będzie to cc pod narkoza, czyli najczarniejszy z najczarniejszych dla mnie scenariuszy. Mam nadzieję że to przez infekcje i za tydzień płytki podskocza, nie widzę innej opcji... GBS ujemny :-)

Iga ja Ci niestety nie pomogę. Przy drugim porodzie miałam robioną w szpitalu, a przy pierwszym organizm mi się sam oczyścił i wpadki nie było.

Krewetka,

Ja mam mieć wypis ze szpitala i morfologię dziewczyn na wizytę. O niczym więcej mi nie mówili. Ostatnie usg główki dziewczynki miały ok. Emilka miała robotę dzień przed wyjściem do domku.

A powiedz mi Igorka karmisz specjalnym mlekiem? Nam zalecili podawać pre nan dla wcześniaków i do trzech posiłków dziennie dosypywać bebilon hmf. A gdybym przestawiła na swoje mleko to 5 posiłków z tym hmf. I karmić muszę najlepiej co 2.5h przynajmniej do osiągnięcia 3kg. Koszt tego mleka i mieszanki zabójczy.
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

opisze w watku o karmieniu

Tez macie czasami takie chwilowe skurcze w pachwinie ze ryczec sie chce??? bo ja nie wiem co to, juz od m-ca sie to dzieje :-(
Nie mam takich mocnych, delikatnie mnie pobolewa tu i tam.

Dziewczyny czy ktoras z Was robila lewatywe? chcialabym sprobowac przed porodem zeby w szpitalu sie nie meczyc
Ja robiłam w niedzielę tydzień temu przed zdjęciem pessara. Jakie masz pytanie?

reklama
Do góry