reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Evula brawa dka syna ake dzielny i dorosly chlopak!

Paulka trzymam kciuki za dobre wyniki &&&

Dbdg pepkowe to za duzo powiedziane ale na pewno opije malenstwo z naszymi przyjaciolmi i moja rodzina jak bede w szpitalu. Ale znam mojego i wiem ze to nie wplynie na zadbanie o nas.

Colly super wiesci! nie ma ja wyjsc do domku, powodzenia

Ladyk duuuzo zdrowka dla chłopaków! Oby szybko przeszlo i wszyscy zdrowi wrócili do domku.

Lilolo zdrowia dla Milusi to dzielne dziewczynki i zobaczysz ze ze wszystkim da sobie radę.

Mrówka jeszcze raz ogromne gratulacje. W sumie całkiem szybko i sprawnie wszystko poszlo z porodem. Teraz pomału dojdziesz so siebie a ta nowa rzeczywistość z maluszkiem będzie cudowna.

Atkasuki gratulacje. Super waga. Tym razem wyjscie ze szpitala we dwójkę.

Dolga szybko wszystko poszlo. Zazdroszczę ze juz po i masz w ramionach duza kruszynke :-)

Maz wlasnie sklada małemu lozeczko :-) jutro przyjdzie pani i bedziemy pomalutku wszystko sprzątać i ukladac w nowym domku :-) ale się ciesze ze tyle sie udalo zrobić przed porodem :-)

reklama
Akat gratuluję ;)

Malinka ja też tak miałam, ale to się zdarzało szczególnie wtedy jak miałam parcie na pęcherz i to nawet delikatne

Julisia super ze juz przeprowadzka poszła, teraz ch yba już powoli na was czas :)

Kasik oczywiście chrzciny zahaczone, pojedzone, pogadane z rodziną :)

A mój mały ssie Jak odkurzacz, nie mogę go od cycka oderwać to co to będzie jutro :)

Krewetka,

Ja mam mieć wypis ze szpitala i morfologię dziewczyn na wizytę. O niczym więcej mi nie mówili. Ostatnie usg główki dziewczynki miały ok. Emilka miała robotę dzień przed wyjściem do domku.

A powiedz mi Igorka karmisz specjalnym mlekiem? Nam zalecili podawać pre nan dla wcześniaków i do trzech posiłków dziennie dosypywać bebilon hmf. A gdybym przestawiła na swoje mleko to 5 posiłków z tym hmf. I karmić muszę najlepiej co 2.5h przynajmniej do osiągnięcia 3kg. Koszt tego mleka i mieszanki zabójczy.
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

No ja już po wizycie - rozwarcia brak, długości szyjki nie sprawdził, bo miał uszkodzone USG (nosz kuźwa...), wody nie wypływają. I tyle. I czekam. Chyba postanowię, że ponoszę do listopada. M. ma urodziny 05/11 więc może na urodziny mu wyjdzie synek z wadżajny??? Ehhh...

Julisia
- super, że już taka jesteś rozpakowana w nowym miejscu :-D Dawaj foto łóżeczka!!!

Malinka ja od 4 rano łażę i czuję jakbym przemycała kokos w pochwie :-) mam skurcze ciekawe czy przejdą odebrałam właśnie gbs jest czysto teraz niech się dzieje co chce .
Hahahaha :-D :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
O rety kobiety my jeszcze mamy wrzesień a tu jiz tyle bobaskow :)
Akat, dolga, mrowka colly wielkie gratulacje :)
Ja tam trzymam sie w kupie do 21 bo 20 mam pasowanie ma pierwszaka corki :p
Chyba ze jutro zacznę rodZić
Mam ostatnio mega gorący okres :/ jutro juz mam nadzieje ostatni taki dzien sprzatam mieszkanie po dzisiejszym malowaniu i oddaje klucze dla lokatorow jupi :)
Spedzalo mi to sen z powiek ze noe zdążę a szczegolnie ze ostatnio bardZo zle sie juz czuje a wszystko robie sama :/
Od srody u mnie pelen relaks i przygotowania( moze tym razem torbe spakuje) na nadejscie juniora :)

Musze was nadrobic zobaczyc co u kogo slychac :) jakis tydZień mnoe nie bylo :)

Do góry