reklama
Akat pewnie Ty już też po wszystkim.. to moje gratulacje. A ja czekam aż mąż wróci z pracy, właściwie czekamy my w dwupaku choć dziwnie się czuję teraz nie mam skurczy ale ciągnie mnie od dołu. I dziwnie mi się oddycha. I nasz chory synek z którym nie jest najlepiej także nie mam czasu o sobie myśleć.
Zajrzę później, bardzo dużo się tu dzieje dziś.,
Zajrzę później, bardzo dużo się tu dzieje dziś.,
malinka89
Fanka BB :)
Akatsuki czekamy na wieści!
Ja dobrze ze mam dziś wizytę u lekarza prowadzącego bo Mała tak mi ciśnie na to krocze że wytrzymać nie idzie... Czasem aż zgieta muszę iść żeby gdzieś usiąść i czekać aż przejdzie :-/ Niech sprawdzi czy żadne rozwarcie się nie zrobiło albo co :-/
Ja dobrze ze mam dziś wizytę u lekarza prowadzącego bo Mała tak mi ciśnie na to krocze że wytrzymać nie idzie... Czasem aż zgieta muszę iść żeby gdzieś usiąść i czekać aż przejdzie :-/ Niech sprawdzi czy żadne rozwarcie się nie zrobiło albo co :-/
ladyk24na7
Dolga, moje gratulacje!
Akatsuki, trzymam kciuki!!!
Która następna?
Od mojego porodu dziś minęło równe 2 tygodnie. Szybko leci. Już zapomniałam, że rodziłam.
Akatsuki, trzymam kciuki!!!
Która następna?
Od mojego porodu dziś minęło równe 2 tygodnie. Szybko leci. Już zapomniałam, że rodziłam.
Yustyna, ja też jak tu zaglądam, to mnie skręca z zazdrości. Ale i na nas przyjdzie pora :-) A login powinien być taki sam i hasło tak samo.
Dolga, ale miałaś super poród, naprawdę do pozazdroszczenia. Godzinka, dwie i po sprawie. Mam nadzieję, że mój będzie wyglądał podobnie
Malinko, a o której masz wizytę?
Dolga, ale miałaś super poród, naprawdę do pozazdroszczenia. Godzinka, dwie i po sprawie. Mam nadzieję, że mój będzie wyglądał podobnie
haha to chyba pora suwaczek zmienić ;-)
Ania kropla tak jestem z okolicy rzeszowa. Ale rodze w rzeszowie.
Kurcze dziewczyny od rana dontej pory siedzialam nad ta aplikacja, i dopiero wszystko.dzuala jak powinno. Takze jakby cos sie zaczelo u mnie to tez bede mogla dac znac z drogi.. uf..
Akat nie daje znac co i jak?
Kurcze dziewczyny od rana dontej pory siedzialam nad ta aplikacja, i dopiero wszystko.dzuala jak powinno. Takze jakby cos sie zaczelo u mnie to tez bede mogla dac znac z drogi.. uf..
Akat nie daje znac co i jak?
reklama
malinka89
Yustyna, ja też jak tu zaglądam, to mnie skręca z zazdrości. Ale i na nas przyjdzie pora :-) A login powinien być taki sam i hasło tak samo.
Od 16 przyjmuje i kto pierwszy ten lepszy, więc gdzieś za 45 min jadę :-)
Ladyk już dwa tygodnie, jak ten czas leci! :-)
Krewetka, Lilolo, ladyk pochwalilabyscie się zdjęciami, wasze dzieciaczki już takie 'duże' :-)
Podziel się: