reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Akat pewnie Ty już też po wszystkim.. to moje gratulacje. A ja czekam aż mąż wróci z pracy, właściwie czekamy my w dwupaku choć dziwnie się czuję teraz nie mam skurczy ale ciągnie mnie od dołu. I dziwnie mi się oddycha. I nasz chory synek z którym nie jest najlepiej także nie mam czasu o sobie myśleć.
Zajrzę później, bardzo dużo się tu dzieje dziś.,

Akatsuki czekamy na wieści!

Ja dobrze ze mam dziś wizytę u lekarza prowadzącego bo Mała tak mi ciśnie na to krocze że wytrzymać nie idzie... Czasem aż zgieta muszę iść żeby gdzieś usiąść i czekać aż przejdzie :-/ Niech sprawdzi czy żadne rozwarcie się nie zrobiło albo co :-/

Yustyna, ja też jak tu zaglądam, to mnie skręca z zazdrości. Ale i na nas przyjdzie pora :-) A login powinien być taki sam i hasło tak samo.

Dolga, ale miałaś super poród, naprawdę do pozazdroszczenia. Godzinka, dwie i po sprawie. Mam nadzieję, że mój będzie wyglądał podobnie :-D

Malinko, a o której masz wizytę?

Ania kropla tak jestem z okolicy rzeszowa. Ale rodze w rzeszowie.

Kurcze dziewczyny od rana dontej pory siedzialam nad ta aplikacja, i dopiero wszystko.dzuala jak powinno. Takze jakby cos sie zaczelo u mnie to tez bede mogla dac znac z drogi.. uf..
Akat nie daje znac co i jak?

reklama
Yustyna, ja też jak tu zaglądam, to mnie skręca z zazdrości. Ale i na nas przyjdzie pora :-) A login powinien być taki sam i hasło tak samo.

Dolga, ale miałaś super poród, naprawdę do pozazdroszczenia. Godzinka, dwie i po sprawie. Mam nadzieję, że mój będzie wyglądał podobnie :-D

Malinko, a o której masz wizytę?

Od 16 przyjmuje i kto pierwszy ten lepszy, więc gdzieś za 45 min jadę :-)

Ladyk już dwa tygodnie, jak ten czas leci! :-)

Krewetka, Lilolo, ladyk pochwalilabyscie się zdjęciami, wasze dzieciaczki już takie 'duże' :-)

Do góry