reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Hahahaha, jaka bojowa :-D
Pilnować swojego miejsca w kolejce Grubaski!!!! O!
Ja mogę być Twoim Gorylem Xmam :-D

hahah a proszę Cię bardzo pilnuj tu porządku !

Dolga gratuluję :* wypoczywaj. Musiało być kupe roboty wciskając takiego duże faceta :o

A ty o tej godzinie nie miałaś być gdzie indziej ?? ja się grzecznie pytam ? Czy lekarze robią swoje a ty jedną ręką piszesz do nas ? :rofl2:

reklama
Witam. ..
Kasik gratulacje :biggrin2:
U nas cały dzień padało wiec siedzieliśmy w domu... nudny, leniwy dzień. .. tylko muffiny czekoladowe upieklam i nawet na jedną sobie pozwoliłam. ..
Dream ja sobie masaż robie codziennie od dwóch tygodni... sex tez jest chociaż bez uniesień a do porodu daleko... chyba musi przyjść ten czas po prostu... jeszcze musze zacząć chodzić po schodach....

Ania Kropla ja myślałam ze jestem niecierpliwa ale ty to faktycznie nie mozesz sie juz doczekac. :)

dreamgirl ja tez tak mam co wieczór mysle sobie moze to juz tej nocy, ale bylo by fajnie. Ale mały ani mysli o wyjsciu. W piatek wizyta zobacze czy cos sie tam w ogole dzieje :) co do dłoni to w ostatnich dniach naprawde napuchniete sa, ale mysle ze to woda w organizmie mi sie zatrzymuje. Co do dretwienia i mrowienia to czesto w nocy sie budze bo czuje takie cos w rekach.

Te bóle podbrzusza i aktywność dziecka. Ten toruński szpital to żenada, nigdy tu nie zostanę. Najwyraźniej jeden i z bólami mam czekać w kolejce za kobietami, które przyszły na umówione badanie. Izba Przyjęć, *****. [emoji3]
NO TO JAKAS PORAŻKA, SA RZECZY WAZNE I WAZNIEJSZE NO KURDE, W TYM CZASIE ROWNIE DOBRZE MOGLO DZIAC SIE COS ZLEGO I PRZEBADANIE I KTG POWINO SIE ODBYC W EKSPRESOWYM TEMPIE.

Siemanko koleżanki! Nie było mnie parę dni i mam tyły...ale mam nadzieję,że wybaczycie ;-) Powód mej nieobecności załączam na zdjęciu ;-) Filipek urodził się 24.09.2015 o 01:17 przez cc. Ma 55 cm, ważył 3000 g, 10 pkt Apgar. Dziś już wróciliśmy do domu i się meldujemy tutaj. Wcześniej nie miałam jak dać znać, bo mój telefon nie ogarnął BB :sorry2:
NO GRATULACJE, sliczny chłopczyk :)

ladyk zdrowka dla kazdego z osobna, ja bym chyba oszalałą jakbym miala teraz taka akcje z Jula. nie zazdroszcze

Lillo co do tych krostek na pupie to sprobuj przez jakis czas nie uzywac chusteczek nawilzajacych tylko staraj sie przemywac pupe wacikami z woda i szarym mydełkiem a potem wytrzec do sucha. przerabialam rozne rzeczy odpieluszkowe z Jula łacznie z czyms co wygladalo jak meeeeega liszaje ale to wszystko wlasntie od chusteczek i zamykania mokrej pupy w pampersie (bo po chusteczkach jest mokra pupa i szybko dochodzi do roznych wysypek). U Mileniki mam nadzieje ze wsztko szybko załagodza i puszcza was juz do domku, tam najlepiej beda dzieciaki dochodzic do siebie.

Dziewczyny później was doczytam. Urodziłam. Synek 3510g i 60cm, poród SN.
Kolejna szczesciara? GRATULACJE.. A JA JA JA? JA TEZ CHCE.

Chyba przestane tu zagladac bo jak widze kolejne posty rozpakowanych mam to az mnie skreca. tez bym chciała.. a ja max jeszcze 2 tygodnie.

Dla wszystkich chorowitkow zdrowka bo widze ze Was coraz wiecej.
Wczoraj bylam kupic sobie jakies buty bo wszystki juz tak cisnely ze nie dało sie w nich chodzic.
Przyszlo w koncu moje lozeczko ale mialo przyjsc w kolorze bialez venge i z szuflada a przyszlo cale białe (tez sliczne ale nei pasuje czysto biale do mebli w sypialni), a szflada na zdjeciu wygladała na przymocowana do lozeczka, a jest na kolkach i na podlodze ma lezec. wrrrrr, ale zza pozno na odsyłanie. TAKIE MOJE SZCZESCIE.
Co do porodow pazdzierniku mysle ze ja napewno pozostane weirna pazdziernikowi CHCAC NIE CHCAC..

Troche chaotycznie napisany moj post ale mam nadzieje ze wybaczycie.

Kasik, Mrowkaa - gratuluję :-D

Dolga - gratulacje ! Przez to zaćmienie cały czas myślałam o tym żeby mi młody nie chciał czasem wyjść, a tu dla siebie wykrakałaś akcję :-p

Ania kropla - mi na szkole rodzenia położna mówiła aby się masować na dole albo nawet żeby mąż to robił, ale no stwierdziliśmy oboje, że to już za dużo :-p Ja po prostu co wieczór ćwiczę mięśnie kegla, mimo że wiele osób mówi, że to nic nie da, no zobaczymy, spróbować nie zaszkodzi.

Xmam - a jak Ty ćwiczysz aby sobie pomóc w przyspieszeniu? Bo ja właściwie codziennie ćwiczę i po prostu mi to daje tyle, że wzmacniam sobie ręce, pupę, kręgosłup :-) Ja podejrzewam, że jeszcze mi trochę zostało, żadnych oznak nadal :-p

Dbdg - ja jak byłam na tym weselu to co chwilę chodziłam do kibelka i właśnie też miałam tą brązową wydzielinę, a wkładek czy podpasek oczywiście nie wzięłam :-p To pewnie z emocji, a jak wróciliśmy do domu to już nic nie było.

Ladyk - trzymam kciuki za poprawę sytuacji, może tak lepiej, że na samym początku ma być ciężko i później będzie Ci lepiej, zdrówka ! ;-)

Akat - powodzenia ;-)

Ostatnia edycja:
Spprobuje jeszcze raz sciagnac aplikacje babyboom na telefon ale jak nei bedzie dizalac i dalej bedzie sie wieszac to sie wkurze lekko mowiac, bo tak to mialabym z wami kontakt caly czas, i moglabym fotki wysylac, a tak? raz dziennie albo raz na 2 dni moge usiasc doczytac i ewentualnie odpisasc na niektore posty... wrrr....

Dolga - Gratulacje ♥
Akat - trzymam kciuki za Was ❇

Ja mam jutro wyznaczona CC na 13,30 :-) a dzisiaj jeszcze musze pojechać do szpitala wszystkie dokumenty wypełnić i posprawdzac. Od wczoraj mnie brzuch boli jak na miesiaczke i nie przestaje, chyba wezme że sobą na wszelki wypadek torbę dzisiaj chociaż mam nadzieję że to tylko że stresu i strachu.

Pozdrawiam Was gorąco :-)

Lilolo tak jak dziewczyny pisały,spróbuj dużo wietrzyć dupkę. Ten sudocrem to chyba trochę zapycha,jak się da za dużą warstwę to pampersy nie przepuszczają powietrza.Czytałam,że smarowaniem mlekiem mamy albo zasypywanie mąką ziemniaczaną pomaga.

malinka89 u mnie też mały szaleje.W nocy jak się budzę na siku to i on od razu zaczyna się wiercić. Lubi prawy bok,czuję stópki jak wystają pod żebrami;)

Akat trzymam kciuki za Twój dzisiejszy Wielki dzień:)

Colly zazdroszczę tego leżenia na brzuchu:D już się nie mogę doczekać aż sama tak poleżę

Dolga gratulacje!:) ależ chłopak długi:)

Hahaha nie mamuśka :p pamiętaj że w Uk godzina do tylu :p

OMG ale ze mnie durna pałą,no zapomniałam :rofl2:

Xmam - a jak Ty ćwiczysz aby sobie pomóc w przyspieszeniu? Bo ja właściwie codziennie ćwiczę i po prostu mi o daje tyle, że wzmacniam sobie ręce, pupę, kręgosłup :-) Ja podejrzewam, że jeszcze mi trochę zostało, żadnych oznak nadal :-p

Kazałą mi kucać w rozkroku jak najwięcej, i kucać i kręcić biodrami żęby głóka schodziła do kanału i zgładziła szyjkę :tak:

Oki doki był anestezjolog i za ok godzinę mnie biorą ...

Fajowo :D

reklama
DZIEWCZYNY co jest grane, sciagnelam aplikacje chce sie zalogowac a nie moge WHY? Hasło i login powinno byc takie samo jak mam na kompie czy sie myle?

Do góry