reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

A faktycznie :p No gapa ze mnie. Co ta ciąża robi z ludźmi... Uwielbiam zoo, jest przecudowne. Ale są też inne piękne miejsca na spacer z dziećmi :)

:) tak, zgadzam sie, np morze :) ja uwielbiam spacery nad morzem, ale oczywiscie nie w sezonie:) jakie masz jeszcze fajne miejsca ? moze o czyms nie wiem i skorzystam ;)

reklama
Jeju jaki ja mam dziś dzień wrrrrrrrr,od rana same nerwy i jeszcze mi ze smyka szanownie po tygodniu odpisali !!!!

Witamy!
Zapas zamówionych przez Ciebie produktów został wyczerpany u naszych dostawców. W związku z czym nie będziemy w stanie zrealizować Twojego zamówienia

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja od rana na kuriera czekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i miałam nadzieje że się w końcu wyśpię,sory ale musiałam choć troszkę się wyżalić

Cześć :) wracam po długiej nieobecności. Czytałam co u Was ale na pisanie brak było sił. U nas powoli czas leci (ja na l4). Termin się nie zmienił wiec mam nadzieje zostać mama w okolicy 27.10.2015. Jeszcze nie czuje ruchów, choć czasem mam wrażenie, że czuje jakieś coś przykladajac rękę do brzucha. Niestety stres o dziecko mi nie przeszedł i nadal strasznie się martwię. Mam nadzieje, ze tam w środku jest ok. Powiedzcie mi, czy was też tak bolą nogi w okolicy miednicy i krzyż? Mam jeszcze inny problem, miewam wilgotną bielizne (obstawiam, ze to siuski, wogóle dziwnie odczuwam teraz pecherz), czy Wam też się to zdarza? Brzuch powoli wychodzi ...... za tydzień w środę kolejna wizyta i juz się nie mogę doczekać bo podglądać maluszka ;)

Boze jak u nas zimno i leje ; (
Xmamuska ja tez czekam na jedna przesylke juz przwie 4 tyg i mam nerwa, ostatnio im emaila napisalam to odpisali mi, ze na przesylke maja 3-4 tygodni wiec maja jeszcze czas do przyszłego piatku...

xmamuska tez bym nerwa dostała

paulka mój sredniak tez 18 lipaca 5 lat kńczy,
ja nie wykupuje położenaj ale jak będe rodzić będzie mój prowadzący lekarza a on jest tam ordynatorem

Kasik juz mam info ;)
Ten specyfik to Biofer który zawiera zarówno chelaty żelaza jak i żelazo hemowe, ponoć jest o rożnej zawartości żelaza, ale tego pewna nie jestem. W każdym razie miałam wynik badań ze najlepiej wyrównuje niedobory ;)
Mam nadzieje ze moje początki anemii sie wyrównały pi witaminach, tez miałam kupić ten Biofer ale na początek postawiłam na omega med zeby mieć wszystko w jednym ;)

Xmamuaka niefajnie z ich str... Mogli szybciej napisać, a nie masz gdzieś niedaleko siebie sklepu stacjonarnego?

Dagapio mam wszystko to o czym piszesz o ile ból w pachwinach czy miednica po bojąc to raz na jakiś czas o tyle kręgosłup codziennie, wilgotna bielizna niestety tez nie jest mi obca...

Córcia sie obudziła i kopie ;D
A za oknem chyba na burze sie zbiera...

Głowa mi zaraz pęknie,masakra cały dzień dziś w łóżku

Blair mam ale 25 zł droższa i taki brzydki 1 kolor mają,ale już na allegro znalazłam,i zaraz zamówię w tej samej cenie co w internetowym smyku i jeszcze GRATISY dają.

Hej dziewczyny!
Madziula tak jak w prognozie u mnie leje i zimno :/ może nie 9 stopni ale nie wiele więcej.
Wróciłam z fizjoterapii w szpitalu, po drodze mialam przejścia z córka której sie lot nieśmiertelnego włączył i wybiegła mi na ulicę, prawie pod auto. Trochę się czuje podle bo musiałam bardzo brutalnie ja wpakowac do wózka a zawsze się czuje źle jak wykorzystuje siłę przy dziecku, ale czasem to jedyny sposób aby uniknąć jakiegoś wypadku...
Na fizjoterapii fajnie, dostałam strój mumii który mam zakładac żeby odciążyć plecki jak się kłade spać :D Ogólnie pomocne zajęcia.
Buba mam nadzieje że paluszek się naprawi, a ty wykorzystaj ten czas na leniuchowanie i hodowanie brzuszka!

Ja dzisiaj już nie wychodzę na ten deszcz, mam zamiar pieć muffiny, szynkę i gotować barszcz ukraiński i odpoczywać bo nie mam siły znowu na nic.
U mnie na razie +kg, startowałam z waga 67 kg do 160 cm ale usprawiedliwiam się że rzucałam palenie z dnia na dzień więc to tez zawsze dodaje do wagi. Teraz 70kg przy 160 cm ale czuje się jak jabłko na chudych nóżkach.

acha i chcialam sie pochwalić - groszek miał pierwsza czkawke dzisiaj :D

Mój m dziś wyjechał na 2 tygodnie :-( smutno mi, wzięlam się za sprzątanie mieszkania żeby nie wpaść w chandrę i jest błysk ;-) jeszcze pierogi z mięsem zrobiłam i włąśnie pałaszuję.

Ja ruchy czuję już kilka razy dziennie i bardzo intensywnie z czego się cieszę :-) energia II trymestru mnei nawiedziła i czuje się rewelacyjnie gdyby nie te napory na szyjkę i ciągnięcia było by jeszcze lepiej :_)

Buba ja tez mam incydenty z krwią z nosa i właśnie dlatego podczas poprzedniego porodu sikała mi krew z nosa jak z kranupodczas parcia, mąż biedny miał za zadanie tamować i wycierać..;-)

Akatsuki haaaa ja jak mam taki dzień że na nic nei mam energii i plecy łupią to też sobie myślę jak ja będę funkcjonować na starość :-p
Ale incydent z córeczką, pewnie miałam serce w majtkach !

Paulka ja nei zamierzam wykupywać położnej, jaka się trafi taka będzie ;-)

reklama
:) tak, zgadzam sie, np morze :) ja uwielbiam spacery nad morzem, ale oczywiscie nie w sezonie:) jakie masz jeszcze fajne miejsca ? moze o czyms nie wiem i skorzystam ;)
No park Oliwski, Hevelianum, stare miasto, Motława, co kto lubi. My często też jeździmy do Otomina nad jeziorko na spacerek naokoło jeziora.

acha i chcialam sie pochwalić - groszek miał pierwsza czkawke dzisiaj :D
Super! Zazdroszczę Ci bardzo..

Do góry