reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

u mnie córka miała być Thea, zarzekalam się że wbrew wszystkim dam jej tak na imię ;)
babcia padnie że znowu coś wymyślimy ;)
nie mam preferencji. dziecko ma być zdrowe i mieć wszystko na miejscu a płeć szczerze mi obojętna. wiem za to że M marzy o dziedzicu ;) mimo że mówi że czuje córkę ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Dolga gdzie to wyczytalas
Ja pracuje w p anstwowce i od 2009 mamy zamrożone podwyżki bo kryzys
Więc mój koszyk na pewno będzie full wypas he he

Ostatnia edycja:
Kamila A może tantum rosa zlagodzi objawy
Ja używam przed każdym pobraniem moczu bo dobrze dezynfekuje i nie fałszuje wyniku.

Ale ja w Uk siedze, nie wiem czy to tutaj dostane?

kamila może właśnie pójdz do apteki i zapytaj, często siedzą tam kompetentne osoby, a własnie co do clotrimazolum to mi lekarz ostatnio na wizycie powiedzial, ale szczerze mowiac nie zdawałam sobie z tego sprawy i uzylam ze dwa razy, teraz juz wiem :)

Tak tak jutro pojde do apteki.

kochane macie tutaj chiński kalendarz. nie wiem jak to ustroistwo działa ale każda znajoma w ciąży której pokazałam potwierdziła prawdziwość przepowiedni ;) dla mnie też sprawdził się w pierwszej ciąży ;)
proponuje niech każda zobaczy co jej wychodzi a później zobaczymy dla ilu z nas przepowiednia się sprawdziła ;)) mi wychodzi CHŁOPAK ;))

Mi wychodzi dziewczynka czyli tak jak chce :tak:

kamilove wiek mamy w momencie zajścia w ciążę i miesiąc poczęcia ;)

Cholera jesli urodziny mialam w lutym a poczecie w styczniu to jeszcze mialam 32 lata czyli jednak chlopak...A my chcemy dziewczynke :zawstydzona/y:

Kornelcia ano na wp piszą, właśnie ludzie niby kasy nie maja, a tu ciagle pisza o poprawie stanu materialnego Polaków, no i nwet, że za kilka lat co 19 z nas bedzie milionerem, może to któraś z nas hehe

hehe Kamila no tylko czesto gesto to sie nie sprawdza, wiec moze jeszcze bedzie ta ukochana dziewczynka, my w pierwwszej tez chcielismy dziewczynke, mamy chłopca i jestesmy bardzo bardzo szczesliwi, ach.. no co to za roznica to zawsze takie małe szczescie:)

Mi w pierwszej ciąży się zgadza a teraz wychodzi chłopak. No i będzie problem bo imienia dla chłopca nie mam, żadne mi się nie podoba. Chyba będzie bezimienny :-) mąż i tak mówił ze robił córkę nie wiem co mu z tego wyszło :-)
Moja córa cały czas mówi ze jej siostra będzie miała na imię Laura. Mężowi się nie podoba on chce Oliwie. A ja nie wiem. Ogólnie chyba zaczęłam trochę panikować przed usg i odechciało mi się wymyslania imion itd.

hehe Kamila no tylko czesto gesto to sie nie sprawdza, wiec moze jeszcze bedzie ta ukochana dziewczynka, my w pierwwszej tez chcielismy dziewczynke, mamy chłopca i jestesmy bardzo bardzo szczesliwi, ach.. no co to za roznica to zawsze takie małe szczescie:)

Nie no jasne , najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Imion tez mam juz kilka ale tylko dla dziewczynki :happy:

Czy jest tu jeszcze ktos kto nie mial usg czy ja jedyna zostalam? :baffled:

Kornelcia ano na wp piszą, właśnie ludzie niby kasy nie maja, a tu ciagle pisza o poprawie stanu materialnego Polaków, no i nwet, że za kilka lat co 19 z nas bedzie milionerem, może to któraś z nas hehe

Dolga no na pewno się doczekamy milionów i emerytury☺

Ja juz mam miliony :-D na islandii się w setkach tysięcy zarabia :-) na nasze milion koron to ok 25 tys zł

reklama
Do góry