reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

u mnie córka miała być Thea, zarzekalam się że wbrew wszystkim dam jej tak na imię ;)
babcia padnie że znowu coś wymyślimy ;)
nie mam preferencji. dziecko ma być zdrowe i mieć wszystko na miejscu a płeć szczerze mi obojętna. wiem za to że M marzy o dziedzicu ;) mimo że mówi że czuje córkę ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Dolga gdzie to wyczytalas
Ja pracuje w p anstwowce i od 2009 mamy zamrożone podwyżki bo kryzys
Więc mój koszyk na pewno będzie full wypas he he

Ostatnia edycja:
Kamila A może tantum rosa zlagodzi objawy
Ja używam przed każdym pobraniem moczu bo dobrze dezynfekuje i nie fałszuje wyniku.

Ale ja w Uk siedze, nie wiem czy to tutaj dostane?

kamila może właśnie pójdz do apteki i zapytaj, często siedzą tam kompetentne osoby, a własnie co do clotrimazolum to mi lekarz ostatnio na wizycie powiedzial, ale szczerze mowiac nie zdawałam sobie z tego sprawy i uzylam ze dwa razy, teraz juz wiem :)

Tak tak jutro pojde do apteki.

kochane macie tutaj chiński kalendarz. nie wiem jak to ustroistwo działa ale każda znajoma w ciąży której pokazałam potwierdziła prawdziwość przepowiedni ;) dla mnie też sprawdził się w pierwszej ciąży ;)
proponuje niech każda zobaczy co jej wychodzi a później zobaczymy dla ilu z nas przepowiednia się sprawdziła ;)) mi wychodzi CHŁOPAK ;))

Mi wychodzi dziewczynka czyli tak jak chce :tak:

kamilove wiek mamy w momencie zajścia w ciążę i miesiąc poczęcia ;)

Cholera jesli urodziny mialam w lutym a poczecie w styczniu to jeszcze mialam 32 lata czyli jednak chlopak...A my chcemy dziewczynke :zawstydzona/y:

Kornelcia ano na wp piszą, właśnie ludzie niby kasy nie maja, a tu ciagle pisza o poprawie stanu materialnego Polaków, no i nwet, że za kilka lat co 19 z nas bedzie milionerem, może to któraś z nas hehe

hehe Kamila no tylko czesto gesto to sie nie sprawdza, wiec moze jeszcze bedzie ta ukochana dziewczynka, my w pierwwszej tez chcielismy dziewczynke, mamy chłopca i jestesmy bardzo bardzo szczesliwi, ach.. no co to za roznica to zawsze takie małe szczescie:)

Mi w pierwszej ciąży się zgadza a teraz wychodzi chłopak. No i będzie problem bo imienia dla chłopca nie mam, żadne mi się nie podoba. Chyba będzie bezimienny :-) mąż i tak mówił ze robił córkę nie wiem co mu z tego wyszło :-)
Moja córa cały czas mówi ze jej siostra będzie miała na imię Laura. Mężowi się nie podoba on chce Oliwie. A ja nie wiem. Ogólnie chyba zaczęłam trochę panikować przed usg i odechciało mi się wymyslania imion itd.

hehe Kamila no tylko czesto gesto to sie nie sprawdza, wiec moze jeszcze bedzie ta ukochana dziewczynka, my w pierwwszej tez chcielismy dziewczynke, mamy chłopca i jestesmy bardzo bardzo szczesliwi, ach.. no co to za roznica to zawsze takie małe szczescie:)

Nie no jasne , najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Imion tez mam juz kilka ale tylko dla dziewczynki :happy:

Czy jest tu jeszcze ktos kto nie mial usg czy ja jedyna zostalam? :baffled:

Kornelcia ano na wp piszą, właśnie ludzie niby kasy nie maja, a tu ciagle pisza o poprawie stanu materialnego Polaków, no i nwet, że za kilka lat co 19 z nas bedzie milionerem, może to któraś z nas hehe

Dolga no na pewno się doczekamy milionów i emerytury☺

Ja juz mam miliony :-D na islandii się w setkach tysięcy zarabia :-) na nasze milion koron to ok 25 tys zł

reklama
Do góry