reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witam się sobotnie :) moi chłopcy śpią jeszcze,a ja drugi dzien walczę z bólem głowy. Wczoraj nawet apap wzielam i nic :( ja sie Wykończe... :(

U nas bedze Jan albo Ewa, mamy juz Aleksandra :)
Dowiemy sie byc moze 16 kwietnia :)
Wg kalendarza chińskiego wychodzi dziewczynka,ale zobaczymy co czas pokaże :D wczesniej wychodził chłopiec i mamy syna :p

Wszystkim Wam zycze wesołych świat, smacznego jajka i mokrego dyngusa oraz wspaniałej rodzinnej atmosfery :)

reklama
Malinka to ja ostatnio miałam 1.8 a teraz 2,7 i nic mi ta panda nie powiedziała hmmm ja jestem po operacji tarczycy i nie mam jej wcale, biorę letrox 150 mg.
Ja jak zwykle nie śpię w przeciwieństwie do mojej rodziny, a wiecie co mnie nurtuje od 2 nocy jest mi tak zimno ze budzę się i wkładam bluzę polarowa i śpię w niej przykryta z grzejniki em od kręconym na 4 hmm

Idę marchewkę dusić do pieczeni i rosół na flaki wstawić, musze jeszcze żurek ugotować i koniec :)

Widzę, że nie spicie :)

Ja tez nie. Młoda dziś wyjątkowo juz od 6 urzęduje, a wczoraj padła ok północy wiec ja ledwo na oczy patrze. Ale szykuje koszyk i idziemy ze święconką. Miłego dnia kochane wam życzę :*

Xmamuska,

Jak najszybciej powinnaś iść do endo. A jak nie ma miejsc to chociaż do rodzinnego od nowego roku mają oni uprawnienia by przepisywać czy zwiększać dawki leków od tarczycy.

Cześć dziewczynki witam się sobotnio :)

Mekduję że chyba idzie mi na lepsze :) od 2 dni nie było większego rzyganka i nawet wyszłam z domu. Tfu, tfu oby tak zostało!!!!

Szczęśliwa, napewno wszystko jest w porządeczku, rozumiem Cię bo sama też się wkręcam a potem okazuje się że dziecko duże, silne i serce jak dzwon! Już niebawem utwierdzisz się w przekonaniu że wszystko jest ok a narazie zajmij głowę przyjemnostkami bo zadowolona mama= szczęśliwe dziecko :)

Mi z kalendarza wyszedł chłopak...hmmm ;)

Xmamuśka - też borykam się z notorycznym zimnem...u mnie to nie tarczyca, ja mam krążeniowe historie...ale skarpety i bluza z kapturem do łóżka być musi i termofor!

Hej.
Dziewczyny zmartwiłyście mnie tym tsh ja mam 3,8 gin powiedział ze jest ok. Idę na wszelki wypadek do endo we wtorek zobaczymy co ona powie.

A mi z chińskiego wychodzi chłopak. Chociaż wolałabym dziewczynkę.

Szczęśliwa ja też przed usg martwiłam się okropnie. Ale stwierdziłam ze co ma być to będzie i tak nie mam na to większego wpływu. Teraz czekam do pierwszych ruchów to już będę spokojniejsza.

Hej! Ja też się ciągle zamartwiam ze może jest coś nie tak, każdy ból to zaraz zle myśli przychodzą do glowy, i czasem nie wiem czy boli brzuch bo coś zjadłam czy to delikatne skurcze dopiero ostatnio lekarz mnie uspokoił ze to wiazadla się rozciagaja☺ ach naprawdę lepiej skupić uwagę na czymś innym bo oszaleć można a do 14 jeszcze tyle dni☺

hej.
ja mam teraz tsh 1,5, czyli dobre. Ale poprawiło się chyba tylko ze względu na to, że raz w tygodniu biorę letrox 100, w pozostałe dni 75. Sam gin powiedział, że teraz tsh wygląda bardzo dobrze. Także supcio.

Ja już posprzątałam, popiekłam teraz tylko świętować. ;)

Mi z tego kalendarza wychodzi pół na pół! :p Ale i tak wszyscy mi mówią, ze będzie dziewczynka. No to niech jest dziewczynka. :) BYLE ZDROWE!

Wszystkim życzę Wesołych Świąt!:happy:

reklama
Xmamuska ja biorę euthyrox 75 i mam bardzo malutka tarczyce..

Reniam mi kiedyś bardzo dobry internista któremu tarczyca nie obca bo żonę ma z nadczynnościa powiedział że dla kobiet w ciąży wartość idealna to w okolicy 1 mimo że nie ma dodatkowych norm to właśnie najlepiej utrzymywać wynik w tej granicy. On też jako pierwszy przepisał mi tabletki i kontrolnie wysyłał mnie co chwilę na badania dopóki nie doczekam się wizyty u endo, bardzo mi pomógł i mu wierzę. Wiec lepiej idźcie do endo zweryfikować wyniki :-) a bierzecie jod? Bo tarczycowki powinny go przyjmować jak najwcześniej... A co z ft3, badali wam?

Dbdg witaj! Powiedz coś o sobie

Do góry