Uuu, no to tego nie wiedziałam!!!!! Kamila - lepiej się poradź w takim razie lekarza. Ale zamieszałam....Dziewczyny Clotrimazolum jest w pierwszym trymestrze absolutnie zakazane, jest zresztą na stronie producenta info.
reklama
Kornelcia05
Moderatorka
Kamila A może tantum rosa zlagodzi objawy
Ja używam przed każdym pobraniem moczu bo dobrze dezynfekuje i nie fałszuje wyniku.
Ja używam przed każdym pobraniem moczu bo dobrze dezynfekuje i nie fałszuje wyniku.
Ostatnia edycja:
dolga
Fanka BB :)
kamila może właśnie pójdz do apteki i zapytaj, często siedzą tam kompetentne osoby, a własnie co do clotrimazolum to mi lekarz ostatnio na wizycie powiedzial, ale szczerze mowiac nie zdawałam sobie z tego sprawy i uzylam ze dwa razy, teraz juz wiem
Kornelcia pierwsze słysze, żeby ze krwi robić płeć :/
Akatsuki no ślicznie wygląda, powiem ci ze z soczewicy nie jadłam, ale jadlam z selera i tez smakuje zupelnie jak mięsny ogolnie bardzo się lubuje w pasztetach, ale jednak najlepsiejszy jest miesny i duuuuzo wątróbki
Kornelcia pierwsze słysze, żeby ze krwi robić płeć :/
Akatsuki no ślicznie wygląda, powiem ci ze z soczewicy nie jadłam, ale jadlam z selera i tez smakuje zupelnie jak mięsny ogolnie bardzo się lubuje w pasztetach, ale jednak najlepsiejszy jest miesny i duuuuzo wątróbki
Kornelcia05
Moderatorka
No właśnie to jest nowość ale mojej kierowniczki synowa robiła w 10 tygodniu i na 95% jej wyszła córka a teraz jest w połowie ciąży i się potwierdziło. Moja kuzynka która mieszka w USA jest w 13 tc i też miała robione to badanie i za 5 dni ma wyniki. Podobno od 7 tygodnia można zrobić ten test krwi i chłopca może potwierdzić na 100% . W tym badaniu wykrywanie są chromosomy X lub Y .
Ostatnia edycja:
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
kornelcia za 17$ możesz sobie kupić test moczu na hormony. działa na tej samej zasadzie i mi sie akurat sprawdził ale nawet na opakowaniu masz napisane że producent nie daje gwarancji na wynik bo poziomy hormonów wahają się w ciąży. test nazywa sie chyba Gender Predictor i można go kupić na Amazon.
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
kochane macie tutaj chiński kalendarz. nie wiem jak to ustroistwo działa ale każda znajoma w ciąży której pokazałam potwierdziła prawdziwość przepowiedni dla mnie też sprawdził się w pierwszej ciąży
proponuje niech każda zobaczy co jej wychodzi a później zobaczymy dla ilu z nas przepowiednia się sprawdziła ) mi wychodzi CHŁOPAK )
proponuje niech każda zobaczy co jej wychodzi a później zobaczymy dla ilu z nas przepowiednia się sprawdziła ) mi wychodzi CHŁOPAK )
Załączniki
Lilolo
Fanka BB :)
Mi wychodzi DZIEWCZYNKA bardzo liczę na dwie panny. Alicja i Liliana [emoji7]
Ale mi się na marzenia zebrało [emoji14]
Ale mi się na marzenia zebrało [emoji14]
reklama
Podziel się: