reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Kamila A może tantum rosa zlagodzi objawy
Ja używam przed każdym pobraniem moczu bo dobrze dezynfekuje i nie fałszuje wyniku.

Ostatnia edycja:
kamila może właśnie pójdz do apteki i zapytaj, często siedzą tam kompetentne osoby, a własnie co do clotrimazolum to mi lekarz ostatnio na wizycie powiedzial, ale szczerze mowiac nie zdawałam sobie z tego sprawy i uzylam ze dwa razy, teraz juz wiem :)

Kornelcia pierwsze słysze, żeby ze krwi robić płeć :/

Akatsuki no ślicznie wygląda, powiem ci ze z soczewicy nie jadłam, ale jadlam z selera i tez smakuje zupelnie jak mięsny :) ogolnie bardzo się lubuje w pasztetach, ale jednak najlepsiejszy jest miesny i duuuuzo wątróbki :)

No właśnie to jest nowość ale mojej kierowniczki synowa robiła w 10 tygodniu i na 95% jej wyszła córka a teraz jest w połowie ciąży i się potwierdziło. Moja kuzynka która mieszka w USA jest w 13 tc i też miała robione to badanie i za 5 dni ma wyniki. Podobno od 7 tygodnia można zrobić ten test krwi i chłopca może potwierdzić na 100% . W tym badaniu wykrywanie są chromosomy X lub Y .

Ostatnia edycja:
kornelcia za 17$ możesz sobie kupić test moczu na hormony. działa na tej samej zasadzie i mi sie akurat sprawdził ale nawet na opakowaniu masz napisane że producent nie daje gwarancji na wynik bo poziomy hormonów wahają się w ciąży. test nazywa sie chyba Gender Predictor i można go kupić na Amazon.

kochane macie tutaj chiński kalendarz. nie wiem jak to ustroistwo działa ale każda znajoma w ciąży której pokazałam potwierdziła prawdziwość przepowiedni ;) dla mnie też sprawdził się w pierwszej ciąży ;)
proponuje niech każda zobaczy co jej wychodzi a później zobaczymy dla ilu z nas przepowiednia się sprawdziła ;)) mi wychodzi CHŁOPAK ;))

Załączniki

• 1428088110495.jpg
    1428088110495.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 53
Akatsuki, a wiek w momencie poczęcia? Jeśli tak, to wychodzi mi chłopak, czyli to co lekarka powiedziała :D I zgadzało by się też z Hanią, hehehe fajna zabawa!

reklama
tak chodzi o wiek i miesiac poczecia ;)
kamilove piękne imiona wybrałaś! przy bliźniaczej nie wiem jak to działa ale uznajmy że przynajmniej jedna dziewczyna w zestawieniu ;)
mi się dla dziewczynki podoba imię Milena ♥

Do góry