reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

hej

ja miałam dzisiaj wizytę, dzidziuś ma już 4,5 cm, wszystko dobrze,
spokojnie go lekarz pomierzył bo maleństwo spało całą wizytę,
następną wizytę mam za tydzień, i pożniej genetyczne, nie będe płącić
ze względu na mój wiek

ja nadal źle się czuję , mdłości codziennie i do tego mam straszne zawri=oty głowy tak ze równowagę tracę

Madzik 88 ,te barierki na schodach i balustrady mamy kute, u nas się sprawdzają, schodów nie mamy stromych ale są dosyć wysokie

reklama
Dziwna sprawa ładna pogoda a samopoczucie większość z nas kiepskie

U mnie nie ma ładnej pogody, śnieg rano aktualnie okropny wiatr i deszcz. Do tego wiosny ani widu ani słychu. Zresztą tutaj nie ma wiosny.
Nie wiedziałam że ma być taka pogoda dziś i otworzyłam wszystkie okna rano. Wróciłam teraz z pracy i łazienka zalana, małej pokój tez a u nas poduszka i kawałek pościeli miało darmowe pranie, szkoda tylko że bez proszku :-)

Kate super ze wizyta udana.

Migotka ciesze się ze wszystko dobrze

Madziula biedna malutka musiała się bardzo męczyć. A ty razem z nią

Dziwna sprawa ładna pogoda a samopoczucie większość z nas kiepskie
Ja dzis pełna energii :) chyba bez kitu wchodzę w czas wychodzenia z mdlosci i innych objawów a wchodzenia w stan euforii ;) w pracy dzis tez dzień minął szybko, kawał roboty zrobione ;)

Przeżyłam w pracy ale tak mnie wkurzyli że cieszę się z nadchodzącego macierzyńskiego... opowiem wam potem bo padam na twarz, muszę coś zjeść i wypić kawę...
Współczuje :( to teraz popołudnie trzeba wykorzystać na relax ;)

Dzień Dobry ,

Martynka właśnie śpi na balkonie A pojechał do pralni odebrać ciuszki a ja odpoczywam ;-) podróż do Zakopanego była straszna !!! Po 4,5 godz Marti zaczęła strasznie płakać nie wiedzieliśmy co się dzieje bo 1,5 godz wcześniej zjadła serek więc stwierdziliśmy ,ze to nie głód poszłam do niej do tyłu i po kilku min jazdy wyciągnęła smoka i tak przeraźliwie wymiotowala że chyba nigdy czegoś takiego nie widziałam - całym serkiem :-/ wszystko było w rzygach. Jeszcze ja puscilam pawia i było extra :-/ cały fotelik musiał A czescic tapicerkę oddaliśmy do pralni generalnie nie wiem co mojej biednej zaszkodziło :-/ Dzisiaj jest cudowna pogoda słoneczko święci - prawdziwa wiosna jak Marti wstanie idziemy coś zjeść i na sanki :-) Pseudo oscypkow nie ma wszędzie piszą świeże serki /kozie/krowie/mieszane ;-) No i dzikich tłumów też na szczęście nie ma ;-)

Za bhcg place w Warszawie 30,40 ;-)

Później doczytał co u Was :-)
jejku straszna podróż, biedna Malutka musiało ja nieźle meczyc :(
Jest śnieg w Zakopcu jeszcze?

hej

ja miałam dzisiaj wizytę, dzidziuś ma już 4,5 cm, wszystko dobrze,
spokojnie go lekarz pomierzył bo maleństwo spało całą wizytę,
następną wizytę mam za tydzień, i pożniej genetyczne, nie będe płącić
ze względu na mój wiek

ja nadal źle się czuję , mdłości codziennie i do tego mam straszne zawri=oty głowy tak ze równowagę tracę
No to piękne wieści ;) masz fotkę? ;)

U mnie nie ma ładnej pogody, śnieg rano aktualnie okropny wiatr i deszcz. Do tego wiosny ani widu ani słychu. Zresztą tutaj nie ma wiosny.
Nie wiedziałam że ma być taka pogoda dziś i otworzyłam wszystkie okna rano. Wróciłam teraz z pracy i łazienka zalana, małej pokój tez a u nas poduszka i kawałek pościeli miało darmowe pranie, szkoda tylko że bez proszku :-)
ojoj to mała powódź w domu... Grunt ze zniszczeń nie ma większych.
Mi juz tak brakuje ciepła i słońca ze każdy promyk łapie z uśmiechem na buzi, juz sie lata nie mogę doczekać ;)

Dolga ja mam pierwsze usg w przyszly piątek 20 marca... to bedzie 11tc i 5dzien, tyle musze czekac... a im blizej tym bardziej nie moge sie doczekac... do poloznej ide w poniedzialek za tydzien... tu trzeba byc cierpliwym lub za wszystko placic duza kase chodzac prywatnie...
Zapamiętam bo mam w tedy urodziny ;-) i moja mama też :-)

BUBA no tak jak piszesz - za wiele nie da się teraz zrobić z tym kręgosłupem. I jedynie ciepłe kąpiele pomagają ale niestety na krótko... Myślę,że to głównie wina hormonów, a że mój kręgosłup i bez ciąży czasem daje znać o sobie, to teraz już całkiem daje popalić. W pierwszej ciąży też miałam takie incydenty na początku i potem też na końcu ciąży. Ale wtedy to mogłam się oszczędzać i leżeć...a teraz mam stale 10 kg do całodobowej obsługi...

Ja już po wizycie Dzidzius ma już 4.53cm kopał jak szalony i lekarka powiedziała że nie jest pewna ale raczej będzie chłopczyk =) pobrali mi 4 fiolki krwi i do tego mocz i jak do tygodnia czasu do mnie nie zadzwoni to będzie znaczyć że wszystko w porządku =) cieszę się strasznie że wszystko w porządku =)

Wirginia,

Super, że dzidzia zdrowa i juz pierwsze przepowiednie płci ;) kurcze wy już 11 tydzień, a ja ledwo w 7 :D

Trochę zazdroszczę tym wczesnym pazdzierniczkom ;)

reklama
Ja i tak dalej mam nadzieję że ten ogonek przeksztalci się w lechteczke a nie w penisa =D

Kate na kiedy masz termin porodu? Bo widzę że nasze Dzidziusie takie same =) kamilove jeszcze trochę i ty też będziesz w 11 =)

Do góry